Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Denizyolu / DENİZ TİCARETİ VİZYONUNU YENİLİYOR

DENİZ TİCARETİ VİZYONUNU YENİLİYOR

DENİZ TİCARETİ VİZYONUNU YENİLİYOR31.07.2012

Kaptan Doktor Barış Tozar’ın Deniz Ticareti Genel Müdürü olarak atanmasının ardından kurumsal kimlik çalışmalarına başlandı. DTGM'nin yeni yüzü basına tanıtıldı.

Kaptan Doktor Barış Tozar’ın Deniz Ticareti Genel Müdürü olarak atanmasının ardından kurumda çalışmalar tam gaz sürüyor. Bu kapsamda bir kurumun dış dünyada görünen yüzü olan kurumsal kimlik çalışmaları arasında yer alan logo  basına tanıtıldı.

655 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile yeniden teşkil edilen Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü kurumsal kimlik çalışmalarına başladı.

Deniz Ticareti Genel Müdürü Doktor Kaptan Barış Tozar, hazırlanan kurumsal kimliği ve logoyu basına tanıttı.

Kurumsal kimliğin bir kurumun dış dünyaya görünen yüzü olduğunu vurgulayan Dr. Tozar, kimlik çalışmalarında rahatlatıcı bir etki yaratan, karmaşa ve tedirginliği azaltan açık gri rengi koyu mavi zemin üzerinde kullanarak denizin dinginliğini yansıtmak istediklerini ifade etti.

Deniz Ticareti Genel Müdürü Doktor Kaptan Barış Tozar, basına tanıttıkları logoyu deniz ticaretinin ve Türk denizciliğinin bahse konu olduğu her yerde göreceğimizi ve Genel müdürlüğün iş ve işlemlerindeki yüzü olacağını ifade etti.

Kaynak:Deniz Haber

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr