Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / HYUNDAİ-GLOVİS HEDEF BÜYÜTTÜ

HYUNDAİ-GLOVİS HEDEF BÜYÜTTÜ

HYUNDAİ-GLOVİS HEDEF BÜYÜTTÜ 25.07.2012

Hyundai Motor Group bünyesindeki firmaların lojistik operasyonlarını yürütmek amacıyla kurulan Glovis, yeniden yapılanarak hedef büyüttü. 2011 itibariyle global ağları içerisinde ilk olarak Türkiye'de bir satış ekibi kurarak Hyundai dışındaki firmalara da yük gönderen (freight forwarder) olarak hizmet  vermeye başladıklarını söyleyen Glovis Türkiye Satış Müdürü Murat Güngör, "Deneyimlerimizin ve güçlü iletişim ağının verdiği gücü kullanarak 2015 yılına kadar geliştireceğimiz projelerle Türkiye' de ilk 5'e, Dünya’da ise ilk 10 şirket arasına girmeyi hedefliyoruz" dedi. 2010 yılında Bursa POSCO’da ikinci bir ofis daha açan GLOVIS Türkiye, farklı lokasyonlarda iş ve lojistik ağını büyütmeye devam etmektedir.
 

Yaptığı yatırımlarla sektördeki konumunu her geçen yıl daha da güçlendiren GLOVIS Türkiye, 250’den fazla personeli ile Türkiye’de ve Dünya’da entegre lojistik çözümleri üretmektedir.

GLOVIS; ürettiği lojistik çözümlerle otomotiv, otomotiv yan sanayi, kimya, demir-çelik ve diğer sanayiler için İntermodal Lojistik hizmetleri sunmaktadır. GLOVIS; müşterilerinin lojistik maliyetlerini düşürmek için en uygun ve verimli lojistik ekipmanları ve araçlarını kullanmaktadır. Bu ancak çok dikkatli bir planlama ve uygun taşıma modellerini kullanmakla gerçekleştirilebilir. GLOVIS; Dünya’nın tüm önemli limanlarına yönelik FCL/LCL denizyolu taşımacılığı hizmeti sunmaktadır. Denizyolu taşımacılığı hizmetine ek olarak; elleçleme, depolama ve gümrükleme gibi çözümleri ile denizyolu taşımacılığı çözümlerini tamamlamaktadır.

Kaynak:Deniz Haber

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr