Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / BALODA BÜLENT KOŞMAZ DÖNEMİ BAŞLADI

BALODA BÜLENT KOŞMAZ DÖNEMİ BAŞLADI

BALODA BÜLENT KOŞMAZ DÖNEMİ BAŞLADI23.07.2012

Kısa adı BALO olan Batı Anadolu Lojistik Organizasyonlarının 22 Haziran’da gerçekleşen genel kurulunda görevlendirilen yeni yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı yapıldı.

 
16 Temmuz 2012 günü yapılan BALO Yönetim Kurulu Toplantısı’nda 22 Haziranda gerçekleşen Genel Kurulda görevlendirilen yeni yönetim ve denetim kurulu görev dağılımı gerçekleştirildi.
BALO Yönetim Kurulu Toplantısı’nda bir konuşma yapan BALO Genel Müdür Vekili Hüseyin İşteermiş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun 22 Haziran 2012 tarihli Olağanüstü Genel Kurulda ‘BALO’nun yeni yönetimine verilen görevi adeta bir vatan görevi kadar kutsal gördüğünü’ söylediğini hatırlatarak tüm üyelerin bu sorumluluğun farkında olduğunu bildirdi. 
 
 
‘Hisarcıklıoğlu’nun bu konuşması BALO Yönetim ve Denetim Kurulunu onurlandırdı fakat aynı zamanda da sorumluluk çıtamızı kat be kat yükseltmiştir’ diyen İşteermiş, “Yeni yönetim kurulu üyelerimizin aldığı sorumluluğun farkında olması gerekiyor. BALO’nun başarıya ulaşması için tüm gücümüzle çalışmalıyız” dedi.
 
 
BALO’nun Kurucu Yönetim Kurulu’nun adeta Türk ihracatının dinamosu olduğunu kaydeden İşteermiş, “BALO Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri’ne BALO’nun kuruluş sürecinde gösterdikleri etkin çaba ve sağladıkları katkı nedeni ile teşekkürlerimizi sunarız. Şimdi Yeni Yönetim Kurulumuzda da BALO treninin istim almasını ve 2013’ün ilk çeyreğinde ilk BALO blok treninin Türk ihraç mallarını öncelikle Avrupa’ya, devamında Viking hattıyla İskandinav ülkelerine ve sonrasında Pakistan Treni ile Orta Asya’ya kadar ulaştırılmasını sağlayacaktır” diyerek sözlerine devam etti.
 
 
Yeni üyelerin birbirleri ile tanıştığı bu ilk toplantıda Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri’ne ayrıntılı bir dosya hazırlandığını ifade eden İşteermiş, “Bu dosyada şimdiye dek gerçekleştirdiğimiz tüm yönetim kurulu toplantı kararlarımız, BALO’nun gerçekleştirdiği faaliyetlerin raporları, stratejileri ve BALO personeli hakkında tüm bilgilendirmeler yapıldı.
 
 
Ayrıca yeni üyelerimize BALO sistemi, ‘Günümüzde Demiryolu Taşımacılığı, BALO Sistemi ve Avrupa’ya Ulaşım, BALO Sistemiyle İskandinavya’ya Ulaşım, BALO Sistemiyle Türkiye-Pakistan ve Hicaz Hattı, Muhasebe ve Finans Sistemimiz ve BALO Süreç Geliştirme ve İnsan Kaynakları’ konu başlıkları altında sunumlar gerçekleştirilerek tanıtımlarımızı gerçekleştirmiş durumdayız” şeklinde konuştu.
 
16 Temmuz 2012 tarihinde yapılan BALO Yönetim Kurulu Toplantısının ilk gününde görevlendirmelerin yapıldığına dikkat çeken İşteermiş, BALO Yönetim Kurulu görev dağılımının aşağıdaki gibi gerçekleştiğini söyledi.
 
BALO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarına, Ankara Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Süleyman Yolcu ve Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler getirildi.
 
Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise;
 
 
Konya Sanayi Odası ve Konya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil,
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu,
Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mevlut Eberdes,
Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı B. İsmail Haydaroğlu,
Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Levent Dedeoğlu,
Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Şemsettin Aktuğlu,
Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin,
UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut ERKESKİN seçildi.
Denetim Kurulu Üyeliklerine;
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer,
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Özel,
Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karadere seçildi.
 
Kaynak:Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr