Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / BARSAN GLOBAL LOJİSTİK, 100 ADET ACTROS ALDI

BARSAN GLOBAL LOJİSTİK, 100 ADET ACTROS ALDI

BARSAN GLOBAL LOJİSTİK, 100 ADET ACTROS ALDI06.06.2012

Lojistik sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Barsan Global Lojistik, araç tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı ve filosunu 100 adet Mercedes–Benz Actros 1841 LSNRL ile genişletti. 1982 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Barsan Global Lojistik, 2010 yılı sonunda tüm filosunu 200 adet Mercedes–Benz Actros 1841 Lowliner araçlarla yenilemişti.

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı A. Cengiz Çaptuğ, Yönetim Kurulu Üyesi ve TIR İşletme Direktörü Sedat Geyik, Yönetim Kurulu Üyesi Denetleme ve İK direktörü Hakan Kölemenoğlu, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Mercedes-Benz Bayii Mengerler Ticaret Türk A.Ş adına ise Genel Müdür Hayrettin Karaboğa, Mengerler Tic. Türk. A.Ş-İstanbul Şubesi Genel Müdürü Nusret Gürdalı ve Mengerler İstanbul Kamyon Satış Müdürü Oğuzhan Yavuz katıldılar.

Tören sırasında konuşma yapan Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün "Mercedes-Benz Türk, araç satışlarında ikinci el araç alım satımı, servis, finansman ve sigorta hizmetleri de sunmaktadır. Barsan Global Lojistik’in yaptığı 100 adetlik filo alımına da servis, finansman ve sigorta hizmetleri dahil edilmiş ve paket anlaşma yapılmıştır. Bu anlaşma yalnızca satıştan ibaret değildir. Teklifimize 36 ay boyunca araç garantisi, servis bakım/onarım ve kasko sigortası da dahildir. Bu paket anlaşma sayesinde müşterimiz araçları kullandığı süre boyunca oluşacak işletme maliyetlerini net bir şekilde hesaplayabilecek ve tüm bu hizmetleri tek bir çatı altında almanın getirdiği sinerjiden faydalanabilecektir. Bu kadar büyük bir iş hacmini tek bir seferde gerçekleştirmiş olmaktan gurur duyuyoruz." şeklinde konuştu.

"HEDEFİMİZE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK"

Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı A. Cengiz Çaptuğ ise, yatırımlarının devam ettiğini ve bu adımların, Türkiye’ye ve BGL markasına olan güçlü inançlarının bir göstergesi olduğunu belirtti. Bu yatırımları ile dünyanın en büyük entegre lojistik şirketinden biri olma hedefine doğru bir adım daha attıklarını belirten Çaptuğ, "Yeni filomuz, yüksek hacimli taşıma kapasitesi ve düşük yakıt sarfiyatı ile maliyetlerimizi aşağı çekecek. Euro 5 standartlarına sahip yeni kamyonlarımızla hem daha rekabetçi, hem daha çevreci bir şirket olacağız" diye konuştu. Çaptuğ, Mercedes-Benz Türk ile uzun yıllara dayanan işbirliğinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Bu yıl sektördeki 30. yılını kutlayan Barsan Global Lojistik, 2000’i aşkın çalışanı ile gümrük müşavirliği, uluslararası nakliye, kara, hava, deniz ve tren taşımacılığı, depo & stok yönetimi alanlarında hizmet veriyor. Şirket, gücünü yaptığı yeni yatırımlar ve yeni Actros’lar ile arttırmayı planlıyor.

Kaynak: Hizmetix

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr