Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / CEVA,İLK KONTROL MERKEZİ’Nİ AÇTI

CEVA,İLK KONTROL MERKEZİ’Nİ AÇTI

CEVA,İLK KONTROL MERKEZİ’Nİ AÇTI17.05.2012

Global tedarik zinciri yönetimi şirketi CEVA Lojistik, İstanbul’da Türkiye’nin tek Kontrol Merkezi’ni açtı.

Kontrol merkezleri, bütün tedarik zinciri operasyonlarının tek bir merkezi noktadan izlenebilmesini sağlayan yenilikçi bilgi merkezleri olarak tanımlanıyor.
 
En yeni BT çözümleri ile geliştirilen CEVA Türkiye Kontrol Merkezi bu benzersiz yaklaşım sayesinde müşterilere sayısız avantaj sunuyor ve operasyonlarını ve sevkiyatlarını bütünüyle ve kapsamlı bir şekilde izleyerek ulaşım ve maliyetleri optimize etme yoluyla tedarik zinciri etkinliğini de artırıyor.
 
Bu yatırım sayesinde CEVA’nın Türkiye’deki operasyonlarını Kontrol Merkezi’ne bağlı 600 kamerayı kullanarak 7/24 gözlenecek. Böylece ortaya çıkan sorunlar daha kısa sürelerde tanımlanabilecek ve günde 1200’den fazla kamyon sevkiyatını içeren bütün süreçler için gerçek zamanlı bir raporlama sistemi hazırlanıp şeffaf ve hızlı hizmet alma konusunda bize güvenen müşterilere katma değer sunulabilecek.
 
Türkiye’ye yayılan ayda 60,000kamyonu kapsayan büyük lojistik taşımacılık ve kargo hizmetlerinin tümünün İstanbul’da kurulan Kontrol Merkezi ile yönetildiğini açıklayan CEVA Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Asla Uzun “Bu Kontrol Merkezi, bizin Türkiye’de tercih edilen stratejik ortak haline gelme yaklaşımımız açısından çığır açıcı bir nitelikte. Bir taraftan müşterilere üst düzey hizmet sunarken diğer yandan da maliyet optimizasyonu kapasitesini artırabilmek ve sevkiyat rotası planlaması yapabilmek amacıyla geliştirildi. Kontrol Merkezi, daha yüksek bir mükemmellik düzeyine ulaşmamızı sağlayacak öncü bir tedarik zinciri çözümü ve en çok aranan tedarik zinciri şirketi olma yolculuğumuzun vazgeçilmez bir parçası” dedi.
 
Kaynak:Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr