Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ECTA YÖNETİM KURULU İSTANBULDA TOPLANIYOR

ECTA YÖNETİM KURULU İSTANBULDA TOPLANIYOR

ECTA YÖNETİM KURULU İSTANBULDA TOPLANIYOR16.05.2012

Müşterilerine en üst seviyede hizmet sağlayabilmek için çalışan ve başarıları ile de bunu gösteren Alışan Lojistik, sorumluluklarını sürdürmeye devam ediyor. Sn.Damla Alışan'ın Yönetim Kurulu üyesi olduğu ECTA ( European Chemical Transport Association ) Yönetim Kurulu Toplantısı, 30 - 31 Mayıs 2012 tarihinde İstanbul'da gerçekleşecek.

Sektörde gerçekleştirdiği öncü hizmetler ile birçok ilke imza atan Alışan Lojistik, ECTA’nın düzenli olarak gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısına bu sene ev sahipliği yapacak.

Avrupa kimyasal madde lojistiğinde nakliyenin verimlilik, sağlık ve güvenlik standartlarını geliştirmeyi hedefleyen ECTA, Avrupa’nın 15 ülkesinden konu hakkında üst düzey yetkili yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek. Türkiye’nin Avrupa’ya uyum sürecinde önemli bir rol oynaması beklenen toplantı da; ,tehlikeli madde taşımacılığı alanında faaliyet gösteren firmaların sektörü iyileştirmeleri ve geliştirmeleri için görüşmeler yapılacak.

 
ECTA üyelerinin başlıca amaçları arasında; kimyasal taşımacılık operasyonlarına katılanların sağlık ve güvenliğini korumak için en doğru, önlemleri almak, taşımacılık faaliyetlerinin çevre üzerindeki etkisini en aza indirmek,  kaynakları ve yakıtı verimli kullanmak, atıkları en aza indirmek ve operasyonların güvenliğini sağlamak için gerekli önlemleri almak, hizmet veren alt yüklenici, taşeron ve yıkama istasyonlarını destekleyerek yönetimde sorumluluğa teşvik etmek bulunuyor.
 
Kaynak:Trans Medya
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr