Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD YENİ TÜRK TİCARET KANUNU’NU KONUŞUYOR

UTİKAD YENİ TÜRK TİCARET KANUNU’NU KONUŞUYOR

UTİKAD YENİ TÜRK TİCARET KANUNU’NU KONUŞUYOR 10.04.2012

Türk taşımacılık ve lojistik sektörünün çatı kuruluşu UTİKAD,  1 Temmuz 2012 tarihinde yürürlüğe girecek yeni Türk Ticaret Kanunu'nun lojistik sektörüne yansımalarını konu alan "Yeni TTK Lojistikte Neleri Değiştirecek?" konulu bir seminer düzenliyor.

Türk ekonomi, ticaret ve iş dünyasında çok önemli değişiklikler getirecek yeni Türk Ticaret Kanunu'nu UTİKAD  üyelerine tanıtmak ve yeni kanunla ilgili bilgilendirmek amacıyla düzenlenecek seminerde, “Yeni TTK  iş dünyasında neleri değiştirecek? Değişikliklerden iş dünyası nasıl etkilenecek? Yeni TTK ile birlikte şirketlerin yeni sorumlulukları ve yükümlülükleri ne olacak? Taşımacılık ve lojistik şirketleri yakından ilgilendiren maddeler nelerdir?  Yeni TTK lojistik sektörünü nasıl etkileyecek?  sorularına yanıt aranacak.
 
UTİKAD Başkanı Turgut Erkeskin'in açılış konuşmasını yapacağı seminere, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku  Bölümü  Öğretim Üyesi Dr. Sıtkı Anlam Altay ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi  Yrd. Doç.Dr. Birgül Sopacı Öztuna konuşmacı olarak katılacak.
 
Seminer, 12 Nisan 2012 Perşembe günü 09.30-13.00 saatleri arasında Zeytinburnu Novotel'de, “Yeni Türk Ticaret Kanunu ile Oluşan Değişim ve Düzenlemeler”  ve “Türk Ticaret Kanunu'nun Lojistik Sektörü Üzerindeki Etkileri  ve Yansımaları” başlıkları altında iki bölüm halinde gerçekleştirilecek.
 
Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliği katılmak isteyenlerin utikad@utikad.org.tr adresine katılımlarını bildirmeleri gerekmektedir.
 
Etkinlik davetiyesi için tıklayınız. 
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr