Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EKOL, BALTIK ÜLKELERİNE SERVİS ÇEŞİTLİĞİ SUNACAK

EKOL, BALTIK ÜLKELERİNE SERVİS ÇEŞİTLİĞİ SUNACAK

EKOL, BALTIK ÜLKELERİNE SERVİS ÇEŞİTLİĞİ SUNACAK22.03.2012

Greencarrier Freight Services ile işbirliği yapan Ekol Lojistik, Baltık ülkeleri ve Türkiye arasındaki lojistik servis ihtiyaçları için hizmet çeşitliliği sunmayı hedefliyor.

Ekol Lojistik, faaliyetlerini İsveç’te sürdüren taşımacılık şirketi Greencarrier Freight Services ile işbirliği yaptı. 
 
Greencarrier Freight Services, 1994 yılında İsveç’te kuruldu. İskandinav bölgesinde özel sermayeli küresel taşımacılık çözümleri sunuyor.
Greencarrier Freight Services, 650 çalışanı ile Danimarka, Norveç, Finlandiya, Estonya, Ukrayna, İsveç, Litvanya, Letonya, İngiltere ve Çin olmak üzere dünyanın çeşitli noktalarında bulunan 10 ülkede hizmet veriyor.
 
2010 yılında İskandinav Hattı’nın diğer firması STS Uluslararası Nakliyat’ı  bünyesine katan Ekol; Baltık ülkeleri dahilinde daha da güçlenmek üzere Greencarrier Freight Services ile anlaşarak  bu hattaki liderliğini daha da pekiştirdi.
 
 
Ekol, İsveç ve Baltık ülkelerini kapsayan anlaşma çerçevesinde karayolunun haricinde, bölgede gerek hacmi, gerekse kalitesi ve maliyeti ile liderliğe yükseldiği intermodal çözümlerini iskandinav hattında da müşterilerine sunacak. Ekol Lojistik müşterileri diğer tüm ülkelerde olduğu gibi bu hatta da yüklerinin tüm aşamalarını kesintisiz olarak sektörün en gelişmiş “izleme ve takip” sistemi sayesinde anlık olarak izleyebilme olanağına sahip olacaklar.
 
Ekol Lojistik İskandinav Hat Yöneticisi Sait Kurtuluş “Baltık ülkeleri ve İskandinavya hattı Ekol’ün son dönemde oldukça hızlı büyüme kaydettiği bölgelerden bir tanesidir. Yaptığımız bu yeni anlaşma ile bu alandaki liderliğimizi daha da sağlamlaştıracağız” dedi.
 
Kaynak:Hava Kargo Türkiye

 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr