Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EKOLDEN UÇAK HIZINDA HİZMET

EKOLDEN UÇAK HIZINDA HİZMET

EKOLDEN UÇAK HIZINDA HİZMET12.03.2012


Ekol Lojistik "Speedy" hizmeti ile acil sevkiyatlar ve az hacimli yükleri olan müşterilerine, hava taşımacılığı kadar hızlı ancak ondan çok daha ucuza hizmet veriyor.

Ekol, yeni hizmeti “Speedy” ile az hacimli ve acil sevkiyatları olan müşterileri için çok hızlı çözümler sunuyor. Özellikle hava taşımacılığına alternatif olarak tercih edilecek olan bu hizmet sayesinde müşterilerin kapıdan kapıya daha ucuz ve izlenebilir hizmeti alması zamandan tasarruf etmesi sağlanıyor.

Yeni “Speedy” servisi ile projenin Türkiye – Almanya arası teslimat süresi varış yerine göre değişmekle beraber ortalama 36 saat olarak gerçekleşiyor. Ekol, müşterilerineye özel yüklemeleri için özel teslimat süresi uygulayarak, aracı komple kiralamak zorunda kalmadan yaklaşık 30 m3 / 3,5 ton kapasite ile daha hızlı ve daha ucuz hizmet veriyor. Böylece müşteriler, uçak sevkiyatında yaşadığı avantajları Ekol’ün “Speedy” hizmeti ile de yakalayabiliyor.  


İki şoförle gerçekleşen her bir “Speedy” servislerinde 7,5 ton altı araçlar kullanıldığı için hafta sonu veya bayramlarda uygulanan yol yasaklarına maruz kalınmıyor. Serviste, farklı güzergâhlar kullanılarak en kısa sürede hedefe ulaşılıyor. 
 

Müşterileri için her zaman özel projeler geliştirmeye devam edeceklerini belirten Ekol Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Özal “Mevcut müşterilerimizin talepleri doğrultusunda zaman hassasiyeti bulunan yükleri için hayata geçirdiğimiz bu yeni hizmetimizi yalnızca Almanya ile sınırlı tutmayarak; 2012 yılında gerçekleştireceğimiz yatırımlarla farklı rotaları da hizmet bölgemiz arasına alacağız” dedi.

Kaynak: Transmedya

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr