Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / YAŞAR ÜNİVERSİTESİ 5. LOJİSTİK GÜNLERİ BAŞLIYOR

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ 5. LOJİSTİK GÜNLERİ BAŞLIYOR

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ 5. LOJİSTİK GÜNLERİ BAŞLIYOR17.02.2012

Yaşar Üniversitesi Lojistik Topluluğu’nun düzenlediği “ 5. Lojistik Günleri ’12 ”  1 - 4 Mart 2012 tarihleri arasında, açılışı Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü’nde yapılarak Kuşadası’nın en gözde plajı olan Long Beach üzerine konumlandırılmış Grand Belish Resort & Spa’da gerçekleşecektir. 20 farklı üniversiteden öğrenciler, değerli akademisyenler ve sektörün önde gelen isimleri ile 200 katılımcının yer alacağı “ 5. Lojistik Günleri’12 ” ‘nin teması “ Lojistik Hizmetler ” olarak belirlenmiştir.

Etkinlikte; Keynote olarak davet edilen Prof. Dr. Antonio Rizzi(Parma University) ve Prof. Dr. Danuta Kisperska-Moron(University of Economics in Katowice)’un yanısıra Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Baybars Tek’in moderatörlüğünde Pınar Lojistik Müdürü Kemal İzmirden  paneli ile Üçge Yönetim Kurulu Üyesi Okan Aras, DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Geza Dologh ve DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Onural, Borusan Lojistik İzmir Bölge Müdürü Sinan Cem Savcı, SDV Horoz Taşımacılık ve Ticaret A.Ş. Deniz İhracat Operasyon Yönetmeni Koray Koral, Teknosa Lojistik Müdürü Nezih Alten, Fillo Genel Müdürü Serkan Akbudak, Megatrans Ege Bölge Müdürü Rüstem Umman, Alışan Group Operasyonlar Koordinatörü Jan Devrim, Kipa Operasyon Destek Müdürü Tamer Akyüz, ESBAŞ Genel Müdür Yardımcısı Serdal Acar, Omsan Lojistik İzmir Bölge Müdürü Murat Ildız ve Omsan Lojististik İzmir Bölge Müşteri Temsilcisi Burcu Akcan, MNG Kargo İzmir Bölge Müdürü Yaşar Öz ve TCDD 3. Bölge Müdürü Sebahattin Eriş seminerleri yer alacaktır. Ayrıca Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Lojistik Laboratuvarı Proje Lideri Oğuzhan Çaçamer ve eğitmenleri eşliğinde, katılımcılar çeşitli uygulamalara katılacak ve workshop eğitimi alacaktır. 
 
5. Lojistik Günleri’12  etkinliği Pınar, Giltaş, Alp Özler Nakliyat, İnci Lojistik, Dinçer Lojistik, EF, The English Academy, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi , Efes Pilsen ve LODER’in destekleriyle  gerçekleştirilecektir. Panel ve seminerlerin dışında sosyal aktivitelerin de yer aldığı etkinlikte katılımcılara sertifika verilecektir.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr