Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / S SİSTEM ROTAYA ANTALYA’YI EKLİYOR

S SİSTEM ROTAYA ANTALYA’YI EKLİYOR

S SİSTEM ROTAYA ANTALYA’YI EKLİYOR17.02.2012

Atatürk Havalimanı’nda faaliyet gösteren ilk özel antrepo kuruluşu S Sistem Lojistik, Ankara ve İzmir’den sonra Antalya’da da hizmet vermeye hazırlanıyor.

Atatürk Havalimanı dışında Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes havalimanlarında geçici depolama ve antrepo hizmetleri sunan S Sistem Lojistik yakın bir tarihte Antalya Havalimanı’nda da hizmet vermeye başlayacak.  Havalimanları ve çevrelerinde geçici depolama ve gümrüklü – gümrüksüz antrepo hizmetleri dışında grup şirketleri vasıtasıyla S Sistem’in verdiği diğer hizmetler ise; gümrükleme, yurtiçi-yurtdışı kamyon taşımacılığı, uluslararası nakliye hizmeti, yurtiçi lojistik, antrepo- dağıtım hizmetleri, gümrüklü kamyon hizmetleri, proje kargo ile havalimanı özel güvenlik hizmetleri.
 
S Sistem Lojistik’in  kalite standartlarını en üst seviyede tutarak  yeniliklerin takipçisi ve uygulayıcısı olmada sektörün öncüleri arasında bulunmayı ilke edindiğini vurgulayan S Sistem Lojistik Hizmetler Satış ve Pazarlama Koordinatörü Hakan Çızıkman, “Bu amaç doğrultusunda 2012 yılında mevcut servis ve kalitemizi hizmet verdiğimiz havaalanları içerisinde daha fazla havayoluna sunmayı hedefliyoruz . Yeni projelerimiz içerisinde Antalya Havalimanı’nda mevcut onaylanmış yerimiz doğrultusunda en kısa sürede geçici depolama hizmeti vermek bulunuyor ” dedi.
 
Günümüz ticareti içerisinde hızlı ve kaliteli taşımacılığın ön plana çıktığını ifade eden Çızıkman, hükümetlerin de bu doğrultuda ticareti kolaylaştırıcı tedbirler alması ve yeni çözüm önerileri sunması gerektiğini dile getirdi. Çızıkman, grup şirketleri olarak hızlı kargo taşımacılığı konusunda yatırımlarını sürdürdüklerini belirtti. 
 
“E-ticaret yeni sektörler doğurdu”
 
10 milyar doları aşan e-ticaretin kargo sektörüne yansıması konusunda değerlendirmelerde bulunan Çızıkman, “E-ticaretin hızla büyümesi beraberinde yeni sektörlerin doğmasına ve iş olanaklarının artmasına imkan tanıdı. Burada en önemli görev, oluşan faaliyete cevap verecek olan lojistik ve kargo sektörüne düşüyor. Artan iş yüklemeleri ve buna bağlı tedarik zinciri çözümleri doğrultusunda verilecek profesyonel çözümler firmaların bu sektöre verdiği önemi her geçen gün daha da ön plana çıkaracak. Ayrıca çok kısa süre içerisinde yenilenen teknolojik ve politik gelişmeleri doğru şekilde takip edip, en uygun anlarda alınacak kararlar firmaların bu gelişmelerine oldukça pozitif katkı sağlayacak” açıklamasında bulundu.
 
Kaynak: Perşembe Rotası
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr