Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / SORUN TAŞIMACILIKSA ÇÖZÜM MYL LOJİSTİK

SORUN TAŞIMACILIKSA ÇÖZÜM MYL LOJİSTİK

SORUN TAŞIMACILIKSA ÇÖZÜM MYL LOJİSTİK16.02.2012

2007 yılından beri, uluslar arası deniz, hava ve karayolu taşımacılığında komple ve parsiyel servis alanında kaliteli hizmet veren MYL Lojistik ‘in çalışma anlayışı ‘uzmanlık, esneklik ve yeterlilik’ temeli üzerinde şekilleniyor.  MYL lojistik Müşteri Temsilcisi Sevil Ertok firmasının bilgilerini ve verdiği hizmetleri gazetemiz okuyucularıyla paylaştı.
 
2007 senesinden beri uluslar arası deniz, hava ve karayolu taşımacılığında komple ve parsiyel servis alanında kaliteli hizmet vermekte olan bir forwarder şirketi olduklarını hatırlatan Ertok, “Almanya’da ‘Allied forwarding” ile ortaklığı bulunan firmamızın Münih, Bremen, ve Hamburg şehirlerinde kendi ofisleri bulunmaktadır” dedi.

İthalat ve ihracat yüklerinde güvenilir ve iyi hizmeti hedef edinmiş olarak yoluna devam eden MYL Lojistik’in, yüklerin gideceği noktaya teslimatına kadar her türlü takibi özenle yaptığını dile getiren Ertok  şu ifadeleri kullandı: “Ticaret Odası, Deniz Ticaret Odası ve UTIKAD üyeliği bulunan firmamız, profesyonel çalışma anlayışıyla adını hızla duyurmaya devam etmektedir”.
 
Yurt dışındaki acente ağı
 
MYL  Lojistik’in, yurt dışındaki geniş acente ağıyla çabuk ve etkili bilgi akışı sayesinde yüklemeleri organize etmekte ve karşılaşılan tüm sorunlara kolayca çözüm üretmekte olduğunu belirten Ertok açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Edinmiş olduğumuz tecrübe ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek kısa zamanda adını duyurmuş olan firmamız, yükleme organizasyonlarının vazgeçilmez bir alternatifi olmuştur. Uzmanlık, esneklik ve yeterlilik; çalışma anlayışımızın temelini oluşturmaktadır. Bu yüzden müşterilerimiz asıl faaliyetlerine yoğunlaşırken, yükleme organizasyonlarına ait tüm detayları MYL Lojistik’e bırakıyorlar”.
 
Hizmetlerimiz
 
MYL Lojistik olarak şu başlıklar altında müşterilerimize hizmet sunuyoruz: Deniz, Hava, Karayolu Taşımacılığı, Kombine Taşımacılığı, Ağır ve Standart Dışı ölçülerde Taşımalar, Parsiyel Taşımacılık, Yurtiçi ve Yurtdışı Depolama.
 
Kaynak: Taşıma & Kaldırma Üniteleri Gazetesi
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr