Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / FIATA ULUSLARARASI GENÇ FORWARDER YARIŞMASI 2012 TÜRKİYE ADAYI BELLİ OLDU

FIATA ULUSLARARASI GENÇ FORWARDER YARIŞMASI 2012 TÜRKİYE ADAYI BELLİ OLDU

FIATA ULUSLARARASI GENÇ FORWARDER YARIŞMASI 2012 TÜRKİYE ADAYI BELLİ OLDU07.02.2012

FIATA, IATA ve TT Club tarafından düzenlenen Uluslararası Genç Forwarder Yarışması 2012 Türkiye Adayı belli oldu.

 
Uluslararası taşıma işleri organizatörlüğü sektörünün en prestijli etkinlikleri arasında sayılan Uluslararası Genç Forwarder Yarışması’nın 2012 Türkiye adayı UTİKAD tarafından seçilmiş olup, bu yıl Türkiye’yi DSV Hava ve Deniz Taşımacılığı A.Ş’de Hava İthalat Müdürü olarak çalışan Serkan Vardar temsil edecek.
 
1996 yılından bu yana, forwarding sektöründe eğitimi teşvik ederek, sektördeki genç çalışanlarda profesyonelliği daha da geliştirmek ve geleceğin genç yükselen yıldızlarına yatırım yaparak, uluslararası taşıma işleri organizatörlüğü sektörünün geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışma, firmaların bünyesindeki yetenekli genç forwarderleri de ortaya çıkarmaktadır.
Aday tarafından belirlenen bir konuda taşıma organizasyon projesi hazırlanması istenen adaylar arasından öncelikle bölgesel (Amerika, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu, Asya-Pasifik) birinciler belirlenecek ve dört ayrı bölgeden seçilen adaylar arasından birinci olan forwarder ise FIATA Dünya Kongresi’nde “Yılın Uluslararası Genç Forwarderı” ilan edilecek.

Yarışmayı kazanan kişi aynı zamanda FIATA ve TT Club tarafından verilen birçok ödülün de sahibi olacak. Türkiye adayı olarak seçilen Serkan Vardar’a ise UTİKAD tarafından katılım ödülü olarak 1.000 TL tutarında hediye çeki verilecek.

Serkan Vardar Hakkında

1984 doğumlu olan Serkan Vardar İstanbul Üniversitesi Lojistik ve Ulaştırma Yüksekokulu mezunu. Üniversite eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi’nde MBA yapan Vardar; DSV Hava ve Deniz Taşımacılığı A.Ş’de Hava İthalat Müdürü olarak çalışmaktadır.

DSV Hava ve Deniz Taşımacılığı A.Ş’de yaptığı çalışmalardan ötürü 2011 yılında ‘İş Geliştirme Ödülü’ne layık görüldü. 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr