Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / 1. KARADENİZ İŞBİRLİĞİ LOJİSTİK FORUMU DÜZENLENDİ

1. KARADENİZ İŞBİRLİĞİ LOJİSTİK FORUMU DÜZENLENDİ

1. KARADENİZ İŞBİRLİĞİ LOJİSTİK FORUMU DÜZENLENDİ12.12.2011

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle Karadeniz Ticaret ve Yatırım Geliştirme Programı çerçevesinde Karadeniz İşbirliği Lojistik Forumu İstanbul Ticaret Odası'nın İşbirliği ile 6-7 Aralık 2011 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası'nda düzenlendi.

UTİKAD'ın “Destekleyici Partner” olarak katkı sağladığı organizasyonun bu seneki konusu "Bölgesel Tedarik Zincirini Güçlendirme" olarak belirlendi.
Forumda, Karadeniz İşbirliği Teşkilatı üye ülkeleri Arnavutluk, Azerbaycan, Bulgaristan, Ermenistan, Gürcistan, Moldova, Romanya, Rusya, Türkiye, Ukrayna, Yunanistan’dan katılımcılar yer aldı.

Gerçekleştirilen forum kapsamında, sektörde faaliyet gösteren Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın üye ülkelerine mensup firmalar, bölgede ticari faaliyetlerini genişletmek amacıyla bir araya gelerek, birebir iş görüşmeleri yapma olanağına sahip oldu.

Düzenlenen foruma, Türkiye delegasyonunu temsilen katılan UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur; Türkiye’den katılan 30 firmanın hizmet sağladıkları alanları ve işbirliklerinde aradıkları hizmet alanlarını belirten bir sunum gerçekleştirdi.

Yeni pazarlara ulaşmak isteyen yerli ve yabancı firma temsilcileri, organize edilen forum kapsamında ikili görüşmeler gerçekleştirerek yeni işbirliklerine imza attılar.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr