Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD LOGITRANS TRANSPORT LOJİSTİK FUARI’NDA

UTİKAD LOGITRANS TRANSPORT LOJİSTİK FUARI’NDA

UTİKAD LOGITRANS TRANSPORT LOJİSTİK FUARI’NDA06.12.2011

Türk lojistikçilerin dünya devleriyle buluşması olarak nitelendirilen Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nın beşincisi Messe Münich International (MMI) ile garantisi ile  8-10 Aralık 2011 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.

Ulusal ve uluslararası katılımcı ve ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Logitrans Transport Lojistik Fuarı’na, Türk lojistik sektörünü her platformda temsil etmeyi amaçlayan UTİKAD da katılıyor.

UTİKAD, İstanbul Fuar Merkezi 10 numaralı holde açacağı standla üyeleri ve ziyaretçileriyle buluşacak. Ayrıca fuar programında yer alan etkinliklere UTİKAD’ın yönetim kademesinden de katılım olacak.

Fuarın resmi açılış töreninden sonra Türkiye ve Almanya arasındaki lojistik ilişkilerin konuşulacağı “Lojistik: Almanya ile Türkiye Buluşuyor” konulu bir panel düzenlenecek. Panelde, Türkiye adına konuşmacı olarak UTİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve FIATA Yönetim Kurulu Üyesi Kosta Sandalcı yer alıyor.

Fuarın ikinci gününde ise Dünya Gazetesi, NRW-Inwest Germany ve Kuzey- Ren Vestfalya Kalkınma Ajansı'nın işbirliğiyle 'Almanya'nın Lojistik Merkezi Kuzey Ren-Vestfalya'nın Türk Lojistikçilere Sunduğu Fırsatlar' konulu bir panel düzenlenecek.

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin'in de konuşmacı olarak katılacağı panelde; Türk Lojistik ve nakliye sektörleri temsilcilerine, Avrupa ticareti konusunda ve Avrupa'da bir merkez, satış bürosu ya da benzer bir yapı oluşturmak isteyen nakliye ve lojistikçilere birinci elden bilgi verilecek.

Ayrıca bu yıl ikincisi düzenlenen ve hızla gelişen lojistik sektörünün başarılı kurumlarının belirlenip ödüllendirileceği Lojistik Ödülleri Yarışması'nın Ödül Töreni 9 Aralık 2011 tarihinde  fuar kapsamında gerçekleştirilecek.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr