Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / DSV TÜRKİYE OTOMOTİV SEKTÖRÜNÜN KALBİ BURSADA

DSV TÜRKİYE OTOMOTİV SEKTÖRÜNÜN KALBİ BURSADA

DSV TÜRKİYE OTOMOTİV SEKTÖRÜNÜN KALBİ BURSADA02.12.2011

DSV Grubu 2011 yatırım ve büyüme stratejileri doğrultusunda Temmuz ayında Türkiye’deki 9. ofisini Bursa'da hizmete açtı.

DSV Bursa ofisinin faaliyete başlaması ile 4 aylık periyotta, bir önceki yıl Bursa Bölgesi işlem hacmi karşılaştırmasına göre % 400 büyüme sağlandı. Otomotiv ve tekstilin kalbi olan bu bölge DSV Grup şirketleri için büyük önem arz etmekte ve Lojistik büyümede DSV Holding'in yatırım yapacağı öncelikli bölge konumundadır.

2008 yılında tüm dünyayı sarsan ekonomik krize rağmen Türkiye’de % 64 büyüme sağlayan DSV Hava ve Deniz Taş. İşleri A.Ş. ve DSV Uluslararası Kara Taş. İşleri Organizatörlüğü  A.Ş., gelişen ve tekrar toparlanan Bursa ilimizde Hava – Deniz – Kara ve Lojistik'te alternatif çözümler üretmekte ve girmiş oldugu diğer pazarlardaki gibi rekabetin getirmiş oldugu kalite anlayışına yeni bir anlam kazandırmaktadır. DSV Grubu dünya üzerinde 21.000'den fazla personeli ile bu hizmeti verirken DSV Türkiye’de daha çok istihdam yaratmak istemekte ve bu anlamda hareket etmektedir.

Bursa yeni yatırımları cazip kılıyor

Ekonomik verilerin yukarı doğru hareket ettiği bu aylarda, bu bölgeye planlamış olduğumuz yatırımlar, Türkiye’nin en çok katma değer yaratan şehirlerimizden Bursa’nın konumunun daha da güçlenmesine yararlı olacağına inanmaktayız.

DSV Türkiye
Türkiye'de 2001 yılından beri faaliyet gösteren DSV Türkiye ülkemizdeki en büyük 20 taşıma ve lojistik firmalarından biridir.
 
Dünya çapında 60 ülkede faaliyet gösteren, taşıma ve lojistik alanında en büyük global 10 firmadan biri olan DSV, ülkemizde DSV Türkiye olarak 8 lokasyonda hizmet veriyor. İstanbul, İzmir, Ankara ve Mersin'in aralarında bulunduğu 8 lokasyonda, yaklaşık 200 çalışanı bulunan DSV Türkiye,  deniz, hava ve kara alanında her türlü taşıma ve lojistik çözümler konusunda hizmet sunuyor.
 
DSV Türkiye, ülkemizde faaliyete başladığı günden bu yana dünyanın en önemli tekstil, enerji ve otomotiv markalarının nakliye ve lojistik hizmetlerini üstlenmiş olup, bu markalar ile uzun süreli çalışmalar yapmaktadır. Dünyanın en önemli enerji santrallerinin taşımacılığını üstlenen DSV Türkiye, aynı zamanda tekstil sektöründe de önemli markaların daimi çözüm ortağı.
 
Kaynak: Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr