Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / YURTİÇİ LOJİSTİK, ADANA SEFER HATTINI AÇIYOR

YURTİÇİ LOJİSTİK, ADANA SEFER HATTINI AÇIYOR

YURTİÇİ LOJİSTİK, ADANA SEFER HATTINI AÇIYOR29.11.2011

Türk Lojistik sektöründe hız kesmeden büyümeye devam eden Yurtiçi Lojistik, İstanbul, Bursa, İzmir ve Ankara hatları arasında karşılıklı seferler düzenlediği paletli parsiyel hizmetine Adana hattını da ekledi.
 
Arıkanlı Holding Taşıma Grubu çatısı altında entegre lojistik hizmetler sunan Yurtiçi Lojistik, ertesi gün teslimat garantili paletli parsiyel hizmet hatlarına bir yenisini daha ekledi. Yurtiçi Lojistik, hizmet vermekte olduğu otomotiv, teknoloji, e-ticaret, perakende, ilaç, mühendislik ve üretim sektörleri gibi sektörlerde faaliyet göstermekte olan müşterilerinin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda, Kasım 2011 tarihi itibarı ile İstanbul-Adana-İstanbul arasında kendi araçları ile adresten alım ve adrese teslim hizmetini gerçekleştiriyor.
 
Firmaların paletli gönderilerini uygun maliyet ve zamanında teslimat garantisi ile taşıyan Yurtiçi Lojistik, lojistik sektöründeki önemli ihtiyaçlardan olan teslimat süresi garantisi ve uygun maliyet unsurlarını birleştirdi.
 
Paletli parsiyel hizmetinin yanı sıra, depolama hizmeti, online ve real time stok takibi, envanter yönetimi, çapraz yükleme, barkodlama, etiketleme, paketleme, kalite kontrol gibi tüm katma değerli hizmetler, yurtiçi nakliye, uluslararası nakliye, gibi tüm lojistik çözümleri bir arada sağlayan Yurtiçi Lojistik, Türk lojistik sektöründe entegre hizmet almak isteyen tüm firmaların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Kaynak: Ulasim Online

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr