Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / MARS LOGİSTİCS AVRUPA’DAKİ GÜCÜNÜ ARTIRDI

MARS LOGİSTİCS AVRUPA’DAKİ GÜCÜNÜ ARTIRDI

MARS LOGİSTİCS AVRUPA’DAKİ GÜCÜNÜ ARTIRDI28.11.2011

Mars Logistics Avrupa’daki gücünü daha da artırdı. Şimdi Danimarka yükleriniz adreslerine direkt ulaşıyor, teslimatlarınız hızlı, güvenli ve sorunsuz bir şekilde ulaşıyor.

Avrupa’nın en güçlü acentelerinden biri olan Neptun Transport ve Mars Logistics işbirliği ile artık ticarette Danimarka, kapı komşu sayılıyor.

Yepyeni ve çevreci araçları, deneyimli ekibi ve güçlü ekipmanları, birbiriyle uyumlu çalışan hizmet birimleri ve entegre hizmetleri ile Mars Logistics Danimarka’nın yanı sıra İsveç ve Norveç ticaretinde de hizmet verdiği firmaların yanında.

Avrupa’nın hemen her yerinde Mars Gücü ile ticaret yapmanın avantajları, sınırlarını İskandinav ülkelerine kadar genişletti.

Mars Logistics, kara, hava, deniz ve demiryolu nakliyesi, fuar ve etkinlik lojistiği, proje taşımacılığı, gümrükleme, sigorta, depolama ve diğer tüm lojistik hizmetlerinin kusursuz olarak sunulduğu, sektöre sayısız yenilikler getirmiş olan kurumsal bir lojistik firmasıdır. Çatısı altında topladığı şirketleri, 700’ün üzerinde profesyonel çalışanı, tam donanımlı altyapısı ve kusursuz iletişim ağıyla, tam hizmet politikası güden organize bir kurum olarak yapılanmaktadır.
 
Mars Lojistik Uluslararası Taşımacılık Depolama Dağıtım, Mars Hava ve Deniz Kargo ve Mars Sigorta şirketlerinden oluşan Mars Logistics'in, merkez İstanbul Yenibosna, Ambarlı ve Tuzla olmak üzere Bursa, İzmir, Adana, Ankara, Mersin, Atatürk Havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı ve Esenboğa Havalimanı’nda şubeleri bulunmaktadır.

Kaynak: Ulasim Online
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr