Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / 7.ULUSLARARASI LOJİSTİK EĞİTİM KAMPI

7.ULUSLARARASI LOJİSTİK EĞİTİM KAMPI

7.ULUSLARARASI LOJİSTİK EĞİTİM KAMPI23.11.2011

2010-2011 döneminde bütün öğrenci kulüplerinin bağlı bulunduğu sosyal bir platform olan Üniaktivite’nin düzenlediği en aktif kulüp yarışmasında iş ve kariyer alanında en aktif kulüp seçilen Kalite Verimlilik Kulübü’nün geleneksel hale getirdiği Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı’nın bu sene 14-17 Aralık tarihleri arasında 7.si düzenleniyor.

2010  yılında lojistik sektörünün önde gelen isimlerinin,yerli yabancı öğrenci ve şirket katılımcılarından oluşan birçok kişinin katkısıyla gerçekleşen Lojistik Eğitim Kampı bu sene de aynı vizyonla fakat daha interaktif  bir şekilde hazırlanıyor.

Lojistik eğitim kampı, adına yakışır bir biçimde katılımcıları daha faal olmaya teşfik ederek tam bir eğitim kampı niteliği taşıyacak.    

Bu sene programında bir değişikliğe gidilip İngilizce ve Türkçe olmak üzere paralel oturumlar gerçekleştirilecek olan Uluslararası Lojistik Eğitim kampında, bu oturumları görsel olarak desteklemek amacıyla teknik geziler ve öğrenilenleri pratiğe dökmek için çalışma grupları düzenlenecek. Sektörün en önemli isimlerinden olan eğitmenler ve konuşmacılar yardımıyla gerçekleştirilecek olan bu etkinlikler organizasyonun tam anlamıyla bir eğitim kampı havasında geçmesini sağlayacak. Organizasyonda yapılan bu değişikliklerle katılımcılar üzerinde daha kalıcı bir iz bırakmak hedeflenmekte.

Önceki senelerde de yoğun başvuru alan Uluslararası Lojistik Eğitim  Kampı, katılımcılarını danışmanlık firmasının titizlikle tüm başvuruları inceleyip, karar vermesiyle belirliyor. Siz de bu şanslı kişiler arasında olmak ve bu eğitim kampında yer almak istiyorsanız başvurularınızı aşağıdaki adreslerden bizlere ulaştırabilirsiniz;    

Öğrenciler için: http://www.ytukvk.org.tr/?p=348    

Çalışanlar için: http://www.ytukvk.org.tr/?p=370

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr