Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / EUROPORT 8-11 KASIMDA ROTTERDAMDA

EUROPORT 8-11 KASIMDA ROTTERDAMDA

EUROPORT 8-11 KASIMDA ROTTERDAMDA13.10.2011

Geçtiğimiz Mart ayında İstanbul'da düzenlenen Europort Fuarı 8-11 Kasım tarihinde Hollanda’nın liman kenti Rotterdam'da düzenlenecek.

Yıllar geçtikçe dünya çapında en dikkat çekici denizcilik fuarlarından biri haline gelen Europort, katılımcılarına denizcilikle ilgili geniş bir sergi alanı sunuyor. Binden fazla katılımcıyla gerçekleşecek olan Europort fuarında firmalar; gemi inşa, teknik ekipman, deniz tarama ve nakliye gibi hizmetlerini sergileme imkanı bulacakları belirtilirken, uluslararası pazar için önemi büyük olan yeni teknolojik imkanlar da sergilenecek.

Gelecekteki başarının anahtarı olarak tanımlanan innovative anlayış ile şirketler en son gelişmelere ayak uydurmak zorundalar. Bu yüzden birçok şirket, az maliyetli ve etkili çözümler gerçekleştirmek için pazarda rekabet halinde çalışmalarını sürdürüyor. Fuarda; tasarruf, emisyon azaltma, yeşil teknoloji gibi konuların tartışılacağı konferanslar yenilikçi ve pazarlama stratejisi güçlü firmalar için güzel bir firsat olacağa benziyor.

Europort fuarında denizcilik sektöründeki tüm alanlar bir araya geliyor: deniz ekipmanları üreticileri ve tedarikçiler, müşteriler, tasarımcılar, armatörler ve tersaneler aynı platformda buluşuyorlar. Bu alanların hepsi birbirine bağlı ve bu alanlardaki firmalar hedefleri doğrultusunda çalışıp, denizcilik sektörünü daha verimli ve çevresel yapmak için bir araya geliyorlar.

Yeni innovasyonlar ve Ar-ge çalışmalarının tanıtılacağı Europort Rotterdam'da gelecek 30 sene çerçevesindeki denizcilik sektöründe yapılacak gelişmeler, fuar alanında yer alacak yeşil rota sergi katı gibi geniş kapsamlı programıyla katılımcıları geleceğin gemilerinin nasıl daha çevresel ve verimli olacakları konuşulacak.

Europort Enterprise Network, gemi inşa ve deniz teknolojisi fuarı tüm şirketler için yeni iş temasları ve arabuluculuk platformu sağlıyor. Europort deniz profesyonelleri arasında online toplantı yapabilme imkanı da sağlıyor. LinkedIn, Twitter hesabı ve özel olarak tasarlanmış bir mobil uygulamasıyla, ziyaretçi ve katılımcılar en son gelişmelerden haberdar olacaktır.

Kaynak: Deniz Haber

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr