Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / GEFCONUN YENİ OFİSİ HİZMETE GİRDİ

GEFCONUN YENİ OFİSİ HİZMETE GİRDİ

GEFCONUN YENİ OFİSİ HİZMETE GİRDİ11.10.2011

2002 yılında Türkiye’de faaliyet geçen GEFCO, İstanbul, Ankara, Bursa, İzmit, İzmir ve Mersin ofislerinden sonra İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda da ofis açıyor.

Otomotivden, sağlık ve kişisel bakım sektörüne, elektronikten tekstiler kadar birçok sektörde taşımacılık ve entegre lojistik hizmeti sunan GEFCO, yeni ofisiyle Ege Bölgesindeki mevcut müşteri portföyünü artırmayı hedefliyor.

“Müşterilerimizin havalimanındaki işlerini hızlandıracağız ve açılan havalimanı ofisimiz ile birlikte GEFCO ofislerinden gelen talebi de karşılayabilme gücüyle hava taşımalarımızı %30 artıracağız” diyen GEFCO Türkiye Genel Müdürü Fulvio Villa tüm hava ve ihracat işlemlerini, dağıtım ve toplamasını gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Ağustos ayında faaliyete geçen ofisle özellikle Ege Bölgesindeki tüm müşterilere eksiksiz ulaşmayı hedefleyen Villa “Bugün iyi bir lojistik hizmeti verebilmek yaygın bir yerel ağa sahip olmayı da gerektiriyor. GEFCO Grup olarak zaten çok güçlü bir uluslararası kuruluşuz fakat bölge ofisleri de hizmetin sağlıklı olabilmesi için şart” dedi.

GEFCO’nun benzer adımlarla müşterilerini güçlendirme kararlılığında olduğunu belirten Villa, uzun vadede Türki Cumhuriyetlerde de ofis açabileceklerini vurguladı.

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr