Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / MERSİN 4. LOJİSTİK VE TRANPORT FUARI DÜZENLENDİ

MERSİN 4. LOJİSTİK VE TRANPORT FUARI DÜZENLENDİ

MERSİN 4. LOJİSTİK VE TRANPORT FUARI DÜZENLENDİ10.10.2011

Forza Fuarcılık tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mersin Lojistik ve Transport fuarı ziyaretçileriyle buluştu. 6-9 Ekim tarihleri arasında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve Mersin Deniz Ticaret Odası işbirliği ile Forza Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen fuara yurtiçi sektör temsilcilerinin yanı sıra yurtdışından da ziyaretçiler katıldı.

İlk gün gerçekleştirilen açılış törenine; Mersin Vali Yardımcısı Mehmet Çubuktar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdal Kuyucuoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı İsmet Sökün, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birçok Meclis Üyesi ve fuar ziyaretçileri katılım gösterdi.

Fuarın açılış konuşmaları ise; Mersin Vali Yardımcısı Mehmet Çubuktar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Engin Özmen ve Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Aygün tarafından yapıldı.

Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri, fuarda bulunan stantları ziyaret etti.

UTİKAD’ın da stant açarak katıldığı fuarda, Mersin’de faaliyet gösteren üye firmalar ve sektör temsilcileriyle görüşülerek, ziyaretçilere UTİKAD’ın faaliyetleri ve geleceğe dönük planlamaları hakkında bilgi verildi. Karşılıklı görüş alışverişlerinin de yapıldığı fuarda aynı zamanda UTİKAD’ın faaliyetlerine ilişkin beklenti ve öneriler de paylaşıldı.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr