Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / NİSA LOJİSTİK, DEPOLAMA YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

NİSA LOJİSTİK, DEPOLAMA YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

NİSA LOJİSTİK, DEPOLAMA YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR 10.10.2011

Lojistik sektöründe 1996’dan bu yana faaliyet gösteren ve kara, deniz hava taşımacılığı olmak üzere hemen her taşıma modunda hizmet veren Nisa Lojistik, Mersin’e yaşanan sektörel gelişime paralel olarak taşımacılığın yanı sıra depolama yatırımlarına da ağırlık veriyor.

Mersin Limanı’nın özelleşmesi sonrasında artan yük trafiği ve canlanan ticarete paralel olarak kentte depolama faaliyetlerine duyulan ihtiyaç giderek artıyor. Bu ihtiyacı gören Nisa Lojistik, depolama kapasitesini yeni yatırımları ile artırıyor. Mevcut durumda 5 bin metrekare depoya sahip olduklarını dile getiren Nisa Lojistik Genel Müdürü Şerif Çetin, bu yıl içinde kapalı alanlarını 11 bin metrekareye taşıma hedefinde olduklarını söyledi. Ardından depolarını gümrüklü antrepoya çevirme projeleri bulunduğunu kaydeden Çetin, "Yine bu yıl içinde makine parkımıza bir adet dolu makinesi olan Linde marka stacker ve bir adet 32 tonluk Hyster marka çatallı forklift ekleyerek yatırımlarımızı sürdürdük" dedi. Yatırımlarının bununla da sınırlı kalmadığını açıklayan Şerif Çetin, açık alanlarında da betonlama çalışmalarının sürdüğünü, ağustos ayı sonunda toplam 20 bin metrekarelik alanın betonlamasının tamamlanacağını ifade etti.

ANAHTAR TESLİM HİZMET

Firmaları hakkında bilgi veren Şerif Çetin, merkezlerinin Mersin olduğunu ve çalışmalarını 40 personel ile sürdürdüklerini açıkladı. Mersin’in yanı sıra Antalya, İskenderun, Gemlik, Trabzon, Elazığ başta olmak üzere proje bazlı, açık ve kapalı sahalarda Türkiye genelinde hizmet verdiklerini ifade eden Şerif Çetin, aynı zamanda kapıdan kapıya taşımalar gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Bu sayede müşterilerinin yükün çıkış noktasından yurtiçi, dışı ya da denizaşırı fark gözetmeksizin, yerine ulaşana kadar, dışarıdan ekstra bir hizmete gerek duymadan, sadece yükün yerine ulaştığı haberini aldığını vurgulayan Çetin, anahtar teslimi hizmet anlayışları sayesinde müşterilerinin, ara hizmet stresinden de kurtulduğunu belirtti. Sahip oldukları makine parklarına da değinen Çetin, şunları söyledi: "Üç adet 45 ton kapasiteli dolu konteyner yükleme makinesi, dört adet 32 ton kapasiteli blok mermer yükleme makinesi, bir adet 10 ton kapasiteli farklı yüklemeler için forklifte sahibiz. Bunun yanında dokuz adet 5 ton kapasiteli dökme maden için forkliftimiz bulunmakta. 40 adet 3 ton kapasiteli konteyner içi yükleme için forklift, dört adet Volvo Marka Loader / yükleyici, iki adet Bobcat ve 15 adet de çekici ile dorseye sahibiz. Bununla birlikte 25 bin metrekarelik açık alanımız bulunuyor."

Kaynak: Hizmetix

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr