Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ALIŞAN LOJİSTİK’İN PROJE LOJİSTİĞİNDEKİ KOZU ESNEKLİK

ALIŞAN LOJİSTİK’İN PROJE LOJİSTİĞİNDEKİ KOZU ESNEKLİK

ALIŞAN LOJİSTİK’İN PROJE LOJİSTİĞİNDEKİ KOZU ESNEKLİK29.09.2011

Lojistik sektöründe geniş bir yelpazede hizmet veren Alışan Lojistik, proje lojistiği alanında esnek çözümleriyle hizmet portföyünü genişletiyor. Lojistikteki başarısını yeni yatırımlarla göstererek Mayıs ayı itibariyle Tuzla Organize Sanayi Bölgesi’nde 40 bin paletlik yeni deposunu hizmete açan ve yılın ilk yarısında filo yatırımına 19 milyon TL kaynak ayıran şirket, proje lojistiği alanında ise Avrupa-Türkiye ve Avrupa - Ortadoğu hattından sonra şimdi de Avrupa - Türki Cumhuriyetler arasındaki projelere yoğunlaşıyor.

Uzun yıllardır proje lojistiği konusunda faaliyet gösterdiklerini belirten Alışan Grup Operasyonlar Koordinatörü Jan Devrim, geniş bir yelpazede hizmet veriyor olmalarının proje taşımalarında esnek çözümler yaratmanın önünü açtığını kaydediyor. Proje taşımalarının cirolarında büyük bir paya sahip olmasa da gerçekleştirdikleri büyük hacimli operasyonlarla önemli bir tecrübe kazandıklarını belirten Devrim, müşteri odaklı yaklaşımı tercih eden firmalar ile birçok projeyi birlikte yürüttüklerini söylüyor. Proje lojistiği alanında bugüne kadar Avrupa-Türkiye ve Avrupa – Ortadoğu arasında birçok taşıma faaliyeti gerçekleştirdiklerini aktaran Devrim, bu süreçte ise Avrupa-Türki Cumhuriyetler arasında bir proje üzerinde yoğunlaştıklarını açıklıyor.

Avrupa’daki şirketleriyle bir adım önde

Uluslararası taşımalarda Almanya Münih’te ve İtalya’da bulunan şirketlerinin kendilerine önemli avantajlar sağladığını vurgulayan Devrim,  “İtalya ve Almanya şirketlerimiz, operasyonların ilgili noktalarında sıcak temas ile projenin doğru başlamasını sağlamaktan sorumlular. Ekiplerimiz, hem müşterimiz ve yükleme noktası ile doğru temas edilmesi ve doğru yürütülmesini sağlıyor, hem de bu taşımalarda güzergâh boyunca olabilecek sorunları ve gerekli evrak yükümlülüklerini ilk elden takip ediyorlar. Bu açıdan önemli bir avantaj elde ettiğimizi söyleyebiliriz” diye konuşuyor.

Kaynak: Uta Lojistik

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr