Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD GELECEK VİZYONUNU BELİRLEMEK ÜZERE ÜYELERİYLE BULUŞUYOR!

UTİKAD GELECEK VİZYONUNU BELİRLEMEK ÜZERE ÜYELERİYLE BULUŞUYOR!

UTİKAD GELECEK VİZYONUNU BELİRLEMEK ÜZERE ÜYELERİYLE BULUŞUYOR!02.08.2011

UTİKAD 26 Temmuz 2011 tarihinde Merkez Binası’nda İstanbullu üyeleriyle bir araya geldi. 

Daha önce İzmir ve Ankaralı üyeleriyle de bir araya gelen UTİKAD yönetimi, İstanbullu üyelerin dernekten beklentilerini dinlemek, sektörle ilgili sorunlara çözüm önerileri üretmek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla seri toplantılar düzenlemeye başladı.

26 Temmuz 2011’de gerçekleştirilen ilk toplantıya, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin’in yanı sıra, UTİKAD Genel Sekreteri Hacer Uyarlar, Yönetim Kurulu Üyesi Nil Tunaşar ve UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur da katıldı. İlk toplantıya katılan üyeler ise şunlar oldu: Ada Denizcilik, Armada Denizcilik, BİS Lojistik, FMS Lojistik, JMS Uluslararası Taşımacılık, Martı Global Lojistik, Savino Del Bene Nakliyat.

Toplantıda, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin tarafından, yönetime seçildikleri Kasım 2010’dan bu yana gerçekleştirilen faaliyetler, sektörle ilgili gelişmeler ve çalışmalar hakkında bilgi verildi. Üyeler, UTİKAD’ın çözüm için üzerinde çalıştığı KDV Cezaları ile ilgili son gelişmeler konusunda bilgilendirildi. Bunun yanı sıra, UTİKAD’ın da katılımıyla Türkiye İhracatçılar Meclisi ile ortaklaşa hazırlanan Türkiye Lojistik Master Planı Projesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde gerçekleştirilen Batı Anadolu Lojistik Organizasyonlar Projesi ile ilgili yapılan çalışmalar paylaşıldı.

UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur, derneğin gelecek vizyonunun ve yol haritasının belirlenmesi çalışmalarında, üyelerin beklenti ve önerilerini dinlemek, aynı zamanda dernekle üyeler arasındaki iletişimi arttırmak üzere düzenlenen üye toplantılarının devam edeceğini belirtti. Yaz boyunca belirli aralıklarla düzenlenmeye devam edilecek olan bu toplantıların Dernek ile üyeler arasındaki bağı kuvvetlendireceğini bildiren Uğur, derneğin üyelerden gelen fikir, talep ve önerilerle gelişip ilerleyeceğini söyledi.

Üyeleriyle yaptığı toplantılara devam edecek olan UTİKAD’ın ikinci üye toplantısı ise 4 Ağustos 2011 Perşembe günü UTİKAD Merkez Binası’nda düzenlenecek.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr