Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Havayolu / THY, 50 GÜNDE 3 BİN YOLCU TAŞIDI

THY, 50 GÜNDE 3 BİN YOLCU TAŞIDI

THY, 50 GÜNDE 3 BİN YOLCU TAŞIDI21.07.2011
THY Selanik Müdürü Utku Yazan, Orta Makedonya Bölgesi Eyalet Başkan Vekili Dionisos Psomiadis'i ziyaret etti. THY'nin 50 gündür hizmet verdiği İstanbul-Selanik hattında 3 bin yolcu taşıdığı açıklandı.

Orta Makedonya Bölgesi Eyalet Başkanlığı basın bürosundan yapılan açıklamada, Selanik'teki görevine başlaması sebebiyle kendisini ziyaret eden Utku Yazan'ı tebrik eden Dionisos Psomiadis, geçen 2 aylık süreçte THY'larının İstanbul-Selanik arasında başlattığı doğrudan seferler sebebiyle verilen cesaret dolu mesajdan ötürü duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Bütün ulaşım vasıtalarını dostluk bağları ile işbirliğini geliştirmek ve daha fazla Türk turist çekmek için azami derecede değerlendirdiklerini vurgulayan Dionisos, bugüne kadar bu hatta 3 bin yolcunun THY ile uçtuğunu hatırlattı. Eyalet Başkan Vekili, THY'nın Selanik seferlerinden memnun kaldığını belirterek, en kısa sürede her gün uçak kaldırmayı düşünmesinin bunun göstergesi olduğunu vurguladı.

THY'larının çalışmalarına ilişkin bilgi veren THY Selanik Müdürü Utku Yazan da kendilerine gösterilen yakın ilgi için teşekkür etti. Yazan, THY'larının ana hedeflerinden birinin, Yunanistan'da turizm bölgeleri olarak Selanik, Atina ve Yunan adalarını ön plana çıkararak tanıtmayı hedeflediklerini söyledi. Yapılan görüşmede, iki ülkenin yakın kültürel bağları ile ekonomik işbirliğini geliştirmeye yönelik fikir alışverişinde de bulunuldu.

Türk Hava Yolları, İstanbul - Selanik seferlerini 10 yıl aradan sonra geçen 27 Mayıs günü yeniden başlatmıştı. THY, İstanbul-Selanik seferlerini Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada karşılıklı 4 sefer olarak gerçekleştiriyor.

Ulaşım Online

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr