Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EGENİN KALİTE ÖDÜLÜ SCHENKER ARKASIN

EGENİN KALİTE ÖDÜLÜ SCHENKER ARKASIN

EGENİN KALİTE ÖDÜLÜ SCHENKER ARKASIN04.07.2011

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) İzmir Şubesi tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen Mükemmelliği Arayış Sempozyumu kapsamında verilen kalite ödüllerinde “Ege Bölgesi Kalite Ödülü” DB Schenker Arkas’ın oldu.

Ege Bölgesi’ndeki kurum ve kuruluşların başarılı çalışmalarını duyurmak, bilgi ve deneyimlerini paylaşmak, firmaları EFQM Mükemmellik Modeli çerçevesinde değerlendirerek ödüllendirmek  amacıyla KalDer İzmir Şubesi’nin düzenlediği Ege Bölgesi Kalite Ödülü’nü bu yıl DB Schenker Arkas kazandı.

Yarışmanın ilk elemesinde, değerlendirme jürisi masa başı uzlaşı toplantıları yaptı ve DB Schenker Arkas’ın yarışmanın ikinci aşamasına geçmesine karar verildi. İkinci aşamada DB Schenker Arkas’a yapılan saha ziyaretleri ve incelemelerin sonucu Yerel Kalite Ödülleri Jürisi’ne sunuldu. Jüri yaptığı değerlendirmede Ege Bölgesi Kalite Başarı Ödülü’ne DB Schenker Arkas’ı layık buldu. KalDer Ulusal Kalite Hareketi (UKT) iyi niyet bildirgesini imzalamış ve mükemmellik sürecine başlamış bir şirket olan DB Sckenker Arkas, kalite yönetimini tüm iş süreçlerinde uyguluyor. DB Schenker Arkas’ın İstanbul merkez ofis, İstanbul Hava Kargo şube, Bursa, Ankara, İzmir, Mersin, Gaziantep, Eskişehir ve Denizli olmak üzere toplam dokuz ofisi bulunuyor. İzmir Sütçüler’de 1995 yılında ilk deposunu açan DB Schenker Arkas, devam eden yıllarda İstanbul’da Halkalı, Hadımköy, Samandıra, Orhanlı depolarını, İzmir’de Sasalı deposunu açtı. Türkiye’deki depolarının kapladığı alan 87 bin 650 metrekareye ulaştı.

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr