Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / TÜRKİYE LOJİSTİK KATALOĞU - UTİKAD 25. YIL ÖZEL SAYISI

TÜRKİYE LOJİSTİK KATALOĞU - UTİKAD 25. YIL ÖZEL SAYISI

TÜRKİYE LOJİSTİK KATALOĞU - UTİKAD 25. YIL ÖZEL SAYISI29.06.2011

UTİKAD’ın 25. yılı onuruna, UTA Lojistik Dergisi tarafından özel olarak hazırlanan “Türkiye Lojistik Kataloğu - UTİKAD 25. Yıl Özel Sayısı”, 1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nın 85. yıldönümünde üyelerimize dağıtılmaya başlanmıştır.

Türkçe ve İngilizce olarak iki ayrı baskı halinde hazırlanan Kataloğun İngilizce baskısı, 26-28 Mayıs 2011 tarihlerinde UTİKAD tarafından İstanbul’da düzenlenen 10. Güneydoğu Avrupa Forwarderlar ve Lojistik Operatörleri Kongresi'nde katılımcılara sunulmuştur. Katalog ayrıca; FIATA Dünya Kongresi gibi uluslararası organizasyonlarda dağıtılarak, Türkiye’nin dünyadaki lojistik tanıtımını üstlenecektir.

Kataloğun Türkçe baskısı ise, Türkiye'de başta Ulaştırma Bakanlığı olmak üzere ilgili diğer bakanlıklar, müsteşarlıklar, sektörümüzün birlikte çalıştığı genel müdürlükler ve diğer kamu kurumlarının yanında sanayi ve ticaret odaları, ihracatçı birlikleri, organize sanayi bölgeleri, sivil toplum kuruluşları, ulusal ve sektörel firma ve derneklere ulaştırılacaktır.

UTİKAD’ın 25 yıllık tarihinden bölümler aktarılan katalogda, Ulaştırma Bakanı, Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı, Sanayi ve Ticaret Bakanı, Denizcilik Müsteşarı, TOBB, DHMİ, TCDD, TİM, İTO, Türklim, UND yönetim kurulu başkanları ile UTİKAD’ın mevcut ve eski Başkanları’nın yazılarına yer verilmiştir. Aynı zamanda derneğimizin de Türkiye temsilcisi olduğu ve dünyanın lojistik sektör dernekleri federasyonu olan FIATA Başkan’ının da değerlendirme ve görüşleri bulunmaktadır.

UTİKAD Etik Kuralları’nın (UTİK Kuralları) yanı sıra, Türkiye Lojistik Sektörü 2010 Raporu da bu özel sayıda üyelerimizle paylaşılmıştır.

Üye firmalarımızın tanıtımlarının da yer aldığı katalog, lojistik ve taşımacılık dünyasını ilgilendiren ulusal ve uluslararası kurumların özet iletişim bilgilerini de içermektedir.

UTA Lojistik Dergisi tarafından hazırlanan bu çok özel Katalog, 25. yılımızda hem UTİKAD olarak bizim ve üyelerimizin tanıtımına katkı sağlayacak, hem de Türkiye'nin lojistik yapılanmasında üyelerimizin ağırlığını ortaya koyacaktır. Ayrıca hızla gelişen Türk lojistik sektörünün ve ülke kabiliyetlerinin uluslararası düzlemlerde tanıtımına da büyük katkı sağlayacaktır.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr