Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD, ANKARALI ÜYELERİ İLE BULUŞTU!

UTİKAD, ANKARALI ÜYELERİ İLE BULUŞTU!

UTİKAD, ANKARALI ÜYELERİ İLE BULUŞTU!20.06.2011

UTİKAD, İzmir ve İstanbul’dan sonra Ankaralı üyeleriyle de düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi.

UTİKAD tarafından, 17 Haziran 2011 Cuma günü, karşılıklı görüş alış verişinde bulunmak, sektördeki gelişmeleri değerlendirmek ve üyelerin derneklerinden beklentilerini dinlemek amacıyla Ankaralı üyeleriyle bir toplantı düzenlendi. UTİKAD Ankara Bölge Temsilcisi Eymür Akol’un organizasyonuyla gerçekleştirilen toplantıya, UTİKAD’ın Ankaralı üyelerinin yanı sıra UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, Genel Müdür Cavit Uğur ve UTİKAD Mali Danışmanı Gürol Gündoğan katıldı.

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, yönetime seçildikleri Kasım 2010’dan bu yana dernek bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar, UTİKAD’ın yeni kadrosu ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Toplantıda sektördeki gelişmeler ve yaşanan sıkıntılar hakkında görüş alışverişinde bulunulurken; ayrıca KDV cezalarının çözüme ulaştırılması yolunda UTİKAD’ın sürdürdüğü çalışmalar hakkında da bilgi verildi.

Söz konusu toplantıyı takiben, Gümrük Müsteşarı Sayın Ziya Altunyaldız’ı ziyaret eden UTİKAD yönetimi, KDV istisnaları ve cezaları konusunda nihai çözüme ulaşmak için temmuz ayı başında Gümrük Müsteşarlığı ve Gelir İdaresi Başkanlığı’yla ortak bir toplantı düzenlenmesinde mutabık kaldı.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr