Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / DHL SUPPLY CHAIN’DEN ÇEVRE VE ENGELLİ DUYARLILIĞI

DHL SUPPLY CHAIN’DEN ÇEVRE VE ENGELLİ DUYARLILIĞI

DHL SUPPLY CHAIN’DEN ÇEVRE VE ENGELLİ DUYARLILIĞI 20.06.2011

DHL Supply Chain Dünya Çevre Günü’nü işitme engelli öğrenciler ile kutladı. 85 öğrenciye çevre kirliliğini önleme, doğal kaynakları tasarruflu kullanmaya yönelik bilgilendirici bir eğitim verdi
   
DHL’in tedarik zinciri ve lojistik çözümleri şirketi DHL Supply Chain, Birleşmiş Milletler Çevre Programı’nın yürüttüğü Dünya Çevre Günü’nü Tuzla’daki İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte kutladı.

Kutlama etkinliği kapsamında DHL Supply Chain yöneticileri öğrencilere çevre koruma bilincine yönelik olarak kısa bir eğitim verdi. Eğitimin ardından DHL çalışanları, çocuklarla birlikte yenilenebilir enerji kaynaklarının değerlendirilmesi ve tasarruflu kaynak kullanımı konulu eğlenceli bir deney aktivitesi gerçekleştirdi. Gün sonunda ise her öğrenci adına ağaç fidanı dikimi gerçekleştirildi.
 
Başarısının aynı zamanda doğaya ve topluma saygılı iş süreçlerinden geçtiğine inanan, bu bilinçle doğal kaynakları sorumlu biçimde kullanmak ve çevreye olan etkisini minimuma indirmek için GoGreen stratejisini hayata geçiren DHL Supply Chain, dünya genelinde her yıl 5 Haziran’da kutlanan Dünya Çevre Günü’ne de büyük önem veriyor.
 
DHL Supply Chain Türkiye yöneticileri ve çalışanları, Dünya Çevre Günü’nü bu yıl Tuzla İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte kutladı. DHL Supply Chain Türkiye yetkililerinin yarım gün süren etkinliği sırasında öğrencilerle çevre konusunda eğitici ve eğlendirici aktiviteler gerçekleştirildi ve çevre dostu hediyeler verildi.   
 
Etkinlik kapsamında öncelikle DHL Supply Chain Türkiye Kurumsal İletişim Birimi tarafından okuldaki 85 öğrenciye çevre kirliliğini önleme, doğal kaynakları tasarruflu kullanmaya yönelik bilgilendirici bir eğitim yapıldı. Ardından DHL yöneticileri öğrenciler ile birlikte yenilenebilir enerji kaynaklarının değerlendirilmesi ve tasarruflu kaynak kullanımı konulu eğlenceli bir deney aktivitesi gerçekleştirdi. DHL Supply Chain Türkiye yetkilileri, ardından her öğrenci için ayrı ayrı hazırladıkları fidanları, öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte okul bahçesine diktiler.
 
DHL Supply Chain çalışanları, etkinlik sonunda öğrencilere içinde geri dönüşümlü defter, kalem, su ile çalışan masa saati ve çevre dostu boya setlerinin de olduğu hediye setleri dağıttı.

Kaynak: Lojistik Haber

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr