Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / ALİAĞADA LOJİSTİK İMKANLAR SEMPOZYUMU

ALİAĞADA LOJİSTİK İMKANLAR SEMPOZYUMU

ALİAĞADA LOJİSTİK İMKANLAR SEMPOZYUMU17.06.2011

Son yıllarda liman ve konteyner yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Aliağa"nın Lojistik merkez olması düzenlenecek sempozyumla tartışılacak.

Aliağa Ticaret Odası"ndan alınan bilgiye göre; 30 Haziran Perşembe günü Aliağa Ticaret Odası"nda kurum ve kuruluşlarla sektör temsilcilerinin katılacağı “Aliağa"dan dünyaya konteyner Taşımacılığı ve yeni Lojistik İmkanları” konulu sempozyum düzenlenecek.

30 Haziran Perşembe, Saat 14.00"de Aliağa Ticaret Odası Seminer Salonunda yapılacak sempozyumda Aliağa Ticaret Odası, Aliağa Belediyesi, Deniz Ticaret Odası, Gümrükler Başmüdürlüğü, Gümrük Müdürlüğü, Konteyner Terminallerinin yetkilileri düzenlenecek panele katılacak.

Sempozyum açılışında Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka ve Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı geza Dologh sektörün geldiği son duruma ve bölgesel potansiyele ilişkin konuşmalar yapacak

Sempozyuma; Aliağa Konteyner Limanları ve Terminalleri, Aliağa"yı uğrak yapan ve Yapmayan Gemi Hatları ile Acenteleri, Aliağa"dan Yükleme Boşaltma Yapan ve Yapmayan İhracat ile İthalat Firmaları, Nakliye Firmaları , Gümrük Firmaları ile medya temsilcileri davet edildi.

Kaynak: Deniz Haber

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr