Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / OMSAN ŞOFÖRLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

OMSAN ŞOFÖRLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

OMSAN ŞOFÖRLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI15.06.2011

Omsan Lojistik, düzenlediği bir törenle hem hizmetlerinde başarı gösteren hem de hizmet yıllarının 10, 15 ve 20. yılını dolduran şoförlerine ödül ve beratlarını verdi.

Omsan Lojistik, düzenlediği bir törenle 63 şoförüne ödül ve beratlarını verdi. Tören, Omsan ailesinin en önemli üyelerinden olan hem hizmetlerinde başarı gösteren hem de hizmet yıllarının 10, 15 ve 20 yılını geride bırakan şoförlerine, özverili ve başarılı hizmetlerinden ötürü teşekkür etmek amacıyla düzenlendi.

Sürekli gelişim ve verimlilik hedefi doğrultusunda, çalışan eğitimlerine büyük önem veren bir şirket olan Omsan’da temel iş becerilerinden, yetkinlik geliştirmeye kadar geniş bir yelpazede verilen eğitimler, çalışanlara tanınan sosyal haklar ve takım ruhunu pekiştirmek ve paylaşımları artırmak için sunulan çeşitli sosyal aktiviteler Omsan çalışanlarının şirkete bağlılığını artırıcı etkenler arasındadır.

Omsan Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, yaptığı açılış konuşmasında Lojistik sektöründe liderlik koltuğuna oturmuş olan Omsan’ın bu gurur verici konumuna ulaşmasında en önemli etkenlerden birinin kaliteli insan gücü olduğunu söyledi. 2007-2008 yıllarında Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı tarafından karayolu ve demiryolunda en fazla ihracat gerçekleştiren “Lojistik Şirketi Ödülüne”, 2007-2008 yılında müşterisi olan bir dünya otomotiv devine sunduğu hizmetlerden ötürü “Araç Lojistiği İş Ortağı Ödülüne” ve ayrıca Capital Dergisi tarafından “Türkiye'nin En Değerli 100 markası 2010” araştırması sonuçlarına göre 48. sırada yer alarak lojistik sektörünün en değerli markası olmanın gururuna ulaşan Omsan’ın bu başarısını çalışanlarına borçlu olduğunu ifade eden Küçükertan, ailelerinden uzakta, binlerce km yolu gece gündüz, yaz kış demeden, direksiyon sallayarak ve Omsan'ın güvenilirliğine hiçbir söz getirmeden başarıyla sürdüren şoförlere teşekkür etmek istediklerini belirterek sözlerini tamamladı. Tören, Omsan şoförlerine ödül ve beratlarının verilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr