Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ARKAS ANADOLU LOJİSTİKTEN KOMBİNE HİZMET

ARKAS ANADOLU LOJİSTİKTEN KOMBİNE HİZMET

ARKAS ANADOLU LOJİSTİKTEN KOMBİNE HİZMET07.06.2011

Firma, müşterilerine düşük maliyet avantajı sağlamak amacıyla “denizyolu (kabotaj taşıması) - demiryolu” ve “karayolu -demiryolu” şeklinde iki farklı taşıma modunu entegre ederek hizmet sunuyor.
 
Arkas Anadolu Lojistik, İstanbul, Kocaeli, Bursa ve İzmir limanlarından Arkas Line’ın işlettiği gemilerle kabotajtaşıması yaparak Mersin Limanı’na indirdiği yükleriMersin’den karayolu ile Irak’a ulaştırıyor. Denizyolununuygun olmadığı durumlarda ise demiryolu ile karayolunukombine ederek alternatif çözümler sunuyor. Gaziantep’e kadar demiryoluyla taşınan yükler, oradan karayolu ile Irak’a gidiyor. Türkiye‘den Irak’a ağırlıkla hızlı tüketim malları, gıda ve inşaat malzemeleri taşıması yapılıyor.

Arkas Anadolu Lojistik Irak’la ticaret yapan ihracatçılara kapıdan kapıya taşıma hizmetini güvenli ve uygun maliyetli olarak veriyor. Aynı zamanda transit yükleri de taşıyan Arkas Anadolu Lojistik Amerika ve Avrupa ile Irak arasındaki ticaret için en uygun giriş kapısı olan Mersin Limanı’na gelen transit yükleri Irak’a ulaştırıyor.

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr