Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ARKAS, GÜRCİSTANDA OFİS AÇTI

ARKAS, GÜRCİSTANDA OFİS AÇTI

ARKAS, GÜRCİSTANDA OFİS AÇTI 06.06.2011

Arkas’ın Gürcistan’da kurduğu Arkas Georgia şirketi, ikinci ofisini Tiflis’te faaliyete geçirdi. 17 Mayıs itibariyle resmi olarak açılan ofis sayesinde, Arkas’ın Kafkasya Bölgesi’nde hizmet alanı genişleyecek.


Arkas Line’ın Karadeniz ve Kafkaslar’daki yük taşımacılığında gücünü artırmak amacıyla kurulan Arkas Georgia Tiflis’te yeni bir ofis açtı. Kafkasya’nın Karadeniz’den tek giriş kapısı olan Gürcistan’ın başkenti Tiflis, ülkenin ticaret ve lojistik merkezi konumunda. Büyük çoğunlukla Tiflis’te bulunan Gürcü ihracat ve ithalatçılar ile yerel forwarder firmalara yakın olmak için Tiflis’i seçen Arkas Georgia, Poti’deki ofisinde olduğu gibi burada da Arkas Line’ın temsilciliğini yürütecek.

Gürcistan ve Kafkasya Bölgesi’ne tahıl, gıda, sigara, inşaat malzemeleri, makine, yedek parça, kullanılmış araba ve mobilya gibi ürünler gönderilirken, Kafkasya Bölgesi’nden dünyanın diğer ülkelerine de demir cevheri, alüminyum, bakır, gübre, şarap, maden suyu ve fındık ihracatı yapılıyor. Arkas Georgia, Tiflis ofisi sayesinde Türkiye-Gürcistan arasında ticaret yapan müşterilerine yerinde ve daha hızlı hizmet sunacak.

“Mare Nostrum”- Bizim Deniz olarak nitelendirdiği Akdeniz ve Karadeniz’de 15 ülkede ofisi bulunan Arkas, Tiflis’in faaliyete başlamasıyla yurtdışındaki ofis sayısını 46’ya çıkardı.

Kaynak: Deniz Haber

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr