Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / DHL İLE DÜNYA KÜÇÜLÜYOR

DHL İLE DÜNYA KÜÇÜLÜYOR

DHL İLE DÜNYA KÜÇÜLÜYOR03.06.2011

İnsana yatırım yapan DHL; Asya, ABD ve Ortadoğu arasında ek ekspres hatlar açtı.

Sınır ötesi hızlı taşımacılık hizmetleri sunan DHL Express, altyapısı, çalışanları ve markası için gerçekleştirdiği ciddi bir yatırım programıyla küresel kabiliyetlerini ve müşteri hizmetlerini genişletiyor. Asya-Pasifik ile ABD arasında ve ABD’den Ortadoğu’ya büyüyen talebi karşılamak amacıyla bu iki hatta ek bir ertesi gün uluslararası uçuşu başladı.  

Cincinnati ve Bahreyn’i doğrudan birbirine bağlayan yeni bir hat ile DHL Express sayesinde teslim günü bir gün kısalırken Kuzey Amerika ve Ortadoğu arasındaki artan ticaret kolaylaşıyor.  DHL ayrıca, Güney Çin ve Hong Kong’tan Kuzey Amerika’ya yönelik hizmetlerdeki artan talebe doğrudan bir yanıt olarak, Hong Kong’tan Cincinnati’ye ek bir günlük kıtalararası hat da açtı.

DHL Express CEO’su Ken Allen konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: “Küresel altyapımızı geliştirirken, dünyanın önde gelen uluslararası sınır ötesi hızlı taşımacılık markası olacağımıza yönelik sözümüzü de tutuyoruz. Dolayısıyla müşterilerimizin ürünlerini pazarlara daha hızlı taşırken şirketlerin anahtar önem taşıyan endüstriyel üretim merkezlerine erişmelerini kolaylaştırıyoruz”.

İnsana yatırım

DHL Express Sertifikalı Uluslararası Uzman programı CIS ile çalışanlarının hizmet düzeylerini geliştirmeye yatırım yapıyor. DHL’in tasarladığı bu akreditasyon programıyla şirket çalışanlarının değişen uluslararası işlerle ilgili bilgisi artarken, müşteri memnuniyetinin de artırılması hedefleniyor. 2011 Ekim ayına gelindiğinde globalde toplam 100.000 DHL Express çalışanı bu temel programı tamamlamış olacak.

Ken Allen ise konuyla ilgili olarak şöyle konuştu “Çalışanlarımız sayesinde dünyadaki bir numaralı hızlı taşımacılık şirketi haline geldiğimizin bilincindeyiz ve onlara yatırım yaparak küresel pazarlardaki rekabet avantajımızı sürdürmeyi garanti etmek istiyoruz”.

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr