Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Havayolu / THY HOLLANDA PAZARINDA BÜYÜYOR

THY HOLLANDA PAZARINDA BÜYÜYOR

THY HOLLANDA PAZARINDA BÜYÜYOR 12.05.2011

Türk Hava Yolları (THY) Hollanda Müdürlüğü yeni merkezine taşındı. THY, Hollanda'da Star Alliance ile birlikte aynı binada hizmet verecek.

Amsterdam'daki yeni merkezlerinin açılışında konuşan THY Hollanda Müdürü Metin Gözüaçık, Star Alliance ile aynı yerde olmalarının hizmetlerine olumlu katkıda bulunacağını söyledi. Schiphol Havaalanı yakınlarındaki yeni merkezin açılış törenine Gözüaçık;ın yanı sıra Lahey Büyükelçisi Uğur Doğan, Rotterdam Başkonsolosu Esen Altuğ ile Lahey Kültür ve Tanıtma Müşaviri Enis Tataroğlu ve çok sayıda Türk işadamı katıldı. Yeni yerlerinde yolculara daha rahat ve konforlu bir hizmet vereceklerini ifade eden Gözüaçık, Hollanda pazarındaki paylarının giderek büyüdüğünü vurguladı. Gözüaçık, buna paralel olarak Amsterdam-İstanbul seferlerini haftanın iki günü artırma kararı aldıklarını açıkladı. 3 Temmuz 2011 tarihinden itibaren cuma ve pazar günleri 3 olan sefer sayısının 4'e çıkarılacağını belirten Gözüaçık, bu artışın yolculara büyük rahatlıklar getireceğini ifade etti.

”Türkiye’de önemli gelişmeler oluyor”

THY'nin son dönemde Türkiye'nin gelişmesine paralel olarak çok büyük bir atılım gösterdiğini kaydeden Lahey Büyükelçisi Uğur Doğan ise “Bu gelişme Türkiye'nin gelişmesinden soyutlanamaz. Türkiye'mizde çok önemli gelişmeler olmaktadır. Özellikle ekonomik alanda büyük atılımlar kaydedilmektedir. Bu da havayolu taşımacılığıyla birlikte diğer tüm sektörlerin sağlıklı bir şekilde büyümesine yol açıyor” dedi. Farklı ülkelere yönelik destinasyonlarıyla dikkati çeken ve yoğun bir yolcu kapasitesine sahip THY'nin bu başarısında tüm çalışanların emeğinin bulunduğunu ifade eden Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü: ”THY'nin yeni ofisinin gerek THY çalışanlarına gerek buradaki vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. THY çok uzun zamandır burada hizmet vermekte. Bu geçen zaman içerisinde verilen hizmetlerin kalitesi sürekli artmış. Bu çerçevede yeni ofisin bu hizmetlerin daha da iyi verilmesi bakımından yararlı olacağını düşünüyorum.” Açılış töreninden sonra Hollanda;daki başarılı acentelere plaket verildi.

Kaynak: Perşembe Rotası
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr