Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / DHMİYE ULUSLARARASI ULAŞTIRMA ÖDÜLÜ VERİLDİ

DHMİYE ULUSLARARASI ULAŞTIRMA ÖDÜLÜ VERİLDİ

DHMİYE ULUSLARARASI ULAŞTIRMA ÖDÜLÜ VERİLDİ11.05.2011

Merkezi İspanya Madrid’te bulunan Uluslararası Ticaret Liderleri Kulübünün düzenlemiş olduğu 14.Uluslararası Ulaştırma Ödülleri Töreni Paris’te gerçekleştirildi.

Ticaret Liderleri Kulübü, dünya çapında ulaşım alanında hizmet veren büyük ve orta ölçekli şirketlerin liderlerini bir araya getiren, bünyesinde 7000 üyeyi barındıran bir uluslararası işadamları birliğidir.

Her yıl dünya çapında veya bölgesel olarak uluslararası ticaretin gelişmesini sağlayan büyük ve başarılı projeleri gerçekleştiren resmi ve özel kuruluşlar, küresel ekonomiye yapmış oldukları katkılar dikkate alınarak değerlendirilmeye tabi tutulup, başarılı bulunanlar ödüllendirilmektedir.

Ticaret Liderleri Kulübü Seçim Komitesi, yapılan değerlendirmeler sonucunda bu yıl Hava Ulaştırma alanında, Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ni, 14.Uluslararası Ulaştırma Ödülü’ne (Yeni Milenyum Ödülü) layık görmüştür.

14.Uluslararası Ulaştırma Ödülü Töreni, sektör ile ilgili 40’a yakın ülkeden çeşitli şirket ve kuruluşların yönetici ve üst düzey temsilcileri ile yerel otoritelerin ve Paris’te bulunan diplomatik temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Orhan BİRDAL ödül töreninde yaptığı konuşmada;

"Kuruluşu tanıtarak Yapılan yatırımlar ve üretilen hizmetlerin Türkiye ve Dünya ekonomisine katkılarına değinmiştir. Türkiye’de Havacılıkta son yıllarda yaşanan büyük değişim ve gelişmelere işaret eden Birdal, saygın ve güzide bir Organizasyon olan Trade Leaders Club tarafından bu hizmetlerin takdir edilerek DHMI’nin ödüle layık görülmüş olunmasından dolayı gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etmiştir."

Kaynak:Ulasım online

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr