Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Havayolu / UKRAYNALILAR SİNGAPURA THY İLE UÇACAK

UKRAYNALILAR SİNGAPURA THY İLE UÇACAK

UKRAYNALILAR SİNGAPURA THY İLE UÇACAK06.05.2011

Her geçen gün global uçuş ağını geliştiren Türk Hava Yolları (THY) Ukraynalıları, İstanbul üzerinden Singapur’a götürecek.

Başkent Kiev’deki Hyatt Regency’de yapılan etkinlikte 70’in üzerinde Ukraynalı tur operatör ve acenteye THY ayrıcalığıyla Singapur anlatıldı. THY tanıtımlarının ve Singapur tanıtım filminin gösterildiği toplantıda Singapur tanıtım kitapçıkları ve broşürleri dağıtıldı. Singapur’a THY ayrıcalığı ile uçmanın avantajlarının geniş bir şekilde anlatıldığı program akabinde ise etkinliğe katılanlar arasında yapılan çekilişle tatil, uçak bileti ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Singapur Changi Havaalanı’nın yolcu geliştirmeden sorumlu Müdür Yardımcısı Peh Ke-Wei; “THY havaalanımızın en iyi partneri. THY İstanbul’dan Ukrayna’nın çok değişik noktalarına uçuyor ve biz bugün THY’nin Ukrayna’da oluşturmuş olduğu ağ ile Ukraynalı yolcuları Singapur’a taşımanın imkânlarını araştırmak ve Singapur’u tanıtmak için Kiev’deyiz. Changi havalimanı da Asya’nın yüz farklı noktasına uçabileceğiniz bir konumda. Biz THY’nın Ukrayna’dan Asya’ya olan trafiğini arttırmasını istiyoruz” dedi.

Ukrayna Genel Müdürü Erol Akçal ise; “THY artık global bir marka network ağımız her gün genişliyor. THY Singapur Genel Müdürü, Changi havaalanı müdürü, tur operatörleri ve ileri gelen acenteler, Ukrayna pazarını görmek için Kiev’e geldi. Ukrayna ile Singapur arasında daha fazla nasıl yolcu taşınabilir, bunu THY ile nasıl çözeriz, bütün bunları araştırıldı. Bölge turuna Budapeşte’den (Macaristan) başladılar. Kiev’den sonra da Odesa (Ukrayna) şehrine geçecekler. THY ile ortaklaşa bir organizasyon bu” diye konuştu.

THY Singapur Genel Müdürü Cengiz İnceosman ise; “Bugün Kiev’de Changi Airport ile birlikte THY’nin Singapur’a günlük uçuşları ve Singapur Changi havalimanı hakkında bütün acentelerimize bilgi verdik. Özellikle yeni bir ürünümüz var. Changi Airport’un desteği ile yalnızca THY yolcularının kullanabileceği ‘Stop hour’ programımız hakkında bilgi verdik. THY ile Singapur’a uçan yolcularımız önümüzdeki 6 ay içerisinde özel otel ücretleri ve bedava ücretsiz şehir turlarından yararlanabilecekler” dedi.

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr