Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EKOL LOJİSTİK BU KEZ DE ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ’NDEYDİ

EKOL LOJİSTİK BU KEZ DE ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ’NDEYDİ

EKOL LOJİSTİK BU KEZ DE ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ’NDEYDİ02.05.2011

Geleceğin lojistikçileri olarak gördüğü üniversite öğrencilerine yönelik faaliyetlere her zaman destek veren ve bu anlamda üniversitelerle sürekli işbirliği içinde bulunan Ekol lojistik bu kez de Uludağ Üniversitesi’ndeydi.

Ekol, geleceğin lojistikçilerine destek vermeye devam ediyor.

Üniversite öğrencilerinin sektöre kazandırılması için büyük çaba harcayan Ekol lojistik Uludağ Üniversitesi “Kariyer Günleri 2011”   kapsamında öğrenciler ile buluştu.  29 Nisan 2011 Cuma günü gerçekleşen konferansa Ekol Güney Marmara Bölge Yöneticisi Tülay Gül konuşmacı olarak katıldı.  Tülay Gül   “ daha iyi bir dünya için lojistik” başlıklı konuşmasında öğrencileri lojistik sektörü hakkında bilgilendirerek; sektörde yaşanan problemler yeni gelişmeler ve pazar yapısı hakkında paylaşımlarda bulundu;  öğrencilerin sorularını alarak bilgilendirmelerde bulundu. 

Tülay Gül, konferans ile ilgili olarak “Sektörümüzün eğitimli ve ilgili gençler tarafından daha da tercih edilir konuma ulaşması için sektör öncüsü  bir firma olarak her zaman üniversiteler ile yakın iş birliği içinde olduk;  bu tip paylaşım platformları  geleceğin lojistikçileri ile biraraya gelmemiz için önem verdiğimiz  konular arasındadır” dedi.

Ekol Lojistik Hakkında

1990 yılında faaliyetlerine başlayan Ekol, daha ilk günden itibaren dünya çapında bir marka olmayı hedefleyerek yola koyulmuştur. Uluslararası taşımacılıkta yük organizasyonu ile başlanılan noktadan, üçüncü parti entegre lojistik hizmetleri sunan bütünleşik bir yapıya ulaşmıştır. Ekol bugün yarattığı know-how, kalifiye insan kaynakları ve ileri teknoloji uygulamalarıyla çok farklı sektörlerde bulunan yerli ve yabancı müşterilerine entegre lojistik hizmetleri ve tedarik zinciri çözümleri tasarlamakta ve sunmaktadır.

Türkiye ve Avrupa’da en yeni teknoloji ile donatılmış dağıtım merkezleri, genç ve çevreci araç filosuyla, yeni ekonominin gereksinim duyduğu her türlü hizmeti bütünleşik bir şekilde, uluslararası arenada sunabilen Ekol; taşımacılık, depo yönetimi, dış ticaret ve tedarik zinciri yönetimi çözümlerini müşterilerine sunmaktadır. Ekol, 400.000 m2 kapalı alanı aşan dağıtım merkezleri; 1400 araçlık filosu ve 2.500’in üzerinde çalışanıyla Türkiye’nin ve Avrupa’nın öncü entegre lojistik hizmet sağlayıcıları arasında yer almaktadır.

Kaynak:Ambar

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr