Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / BAYTUR PARSİYEL TAŞIMACILIKTAKİ UZMANLIĞIYLA ORTADOĞUYA UZANIYOR

BAYTUR PARSİYEL TAŞIMACILIKTAKİ UZMANLIĞIYLA ORTADOĞUYA UZANIYOR

BAYTUR PARSİYEL TAŞIMACILIKTAKİ UZMANLIĞIYLA ORTADOĞUYA UZANIYOR21.04.2011

Ortadoğu’daki Arap ülkelerine ve Türki Cumhuriyetleri’ne düzenli komple ve parsiyel taşımacılık hizmeti sunan Baytur, güçlü acenta ağı sayesinde bölgedeki her noktaya ulaşabiliyor. Birçok yerel ve köklü kuruluşun çözüm ortağı olduklarına dikkat çeken Baytur Transport Genel Müdürü Olgun Baytöre, müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda bu yıl itibariyle Avrupa taşımalarına da başladıklarını söylüyor.

Sektörün deneyimli isimleri tarafından 2009 yılında İstanbul’da kurulan, merkez ofisi Ataşehir’de, deposu ise Samandıra’da bulunan Baytur, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla birçok yerli ve global kuruluşun lojistik partneri olarak hizmet veriyor. Baytur Transport Genel Müdürü Olgun Baytöre, İran ve Kazakistan hatlarında yer aldıkları ciddi projelerle önemli tecrübeler kazandıklarını ve bu ülkelere gün aşırı düzenli parsiyel servisi sunarak rakiplerinden bir adım öne geçtiklerini kaydediyor. Baytöre, Ortadoğu’daki diğer Arap ülkeleri ve Türki Cumhuriyetleri’ne de haftalık komple ve parsiyel taşımacılık hizmeti verdiklerine dikkat çekerek “Karayolu taşımacılığı ağımızla İran, Kazakistan, Irak, Lübnan, Suriye, Suudi Arabistan, Ürdün, Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan, Tacikistan, Kırgızistan, Özbekistan, Rusya ve Ukrayna’ya ulaşıyoruz. Yurtdışındaki güçlü acente ağımız sayesinde Ortadoğu ve Kafkaslar’da hemen her noktaya hizmet veriyoruz” diye konuşuyor.

TECRÜBESİNİ ARTIK AVRUPA PAZARINA DA TAŞIYOR

Müşterilerinin talepleri doğrultusunda 2011 yılı itibariyle Avrupa taşımalarına başladıklarını aktaran Baytöre, anlaşmalı oldukları partnerleriyle, gerek yurtdışı depolama gerekse yurtdışı ara nakliye ve diğer hizmetlerle, kaliteye yön vermeye devam ettiklerini vurguluyor. Baytöre Avrupa taşımalarında Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Norveç, Danimarka, İrlanda, İngiltere, Romanya, Sırbistan, Bosna, Makedonya, Bulgaristan ve Yunanistan’a yoğunlaştıklarını bildirerek, her hafta düzenli komple ve parsiyel taşımalar ile CIF, DDU, DDP teslim şekillerinde hizmet sunabildiklerini kaydediyor. 
Denizyolu taşımacılığında ise anlaşmalı armatörleri ve NVOCC partnerleriyle dünyanın her yerine parsiyel ve komple taşımalar düzenlediklerini anlatan Baytöre sözlerini şöyle sürdürüyor: “Tüm limanlarda geniş acente ağımız ile ithalat yükleri için direk ve aktarmalı servislerle express veya minimum maliyetli çözümlerimizle müşterilerimizin hizmetinizdeyiz. Hava kargoda ise port to port veya port to door taşımalarla hemen hemen tüm IATA havalimanlarına servis vermekteyiz. Normal kargo veya tehlikeli madde taşımacılığı gibi farklı taşımaları, gerek havayolları gerekse chartering yolu ile istenilen yere, istenilen zamanda organize etmekteyiz.”
Demiryolu taşımacılığında ağırlıklı olarak Ortadoğu ve CCAR ülkelerine yöneldiklerine işaret eden Baytöre, her türlü multi-modal taşımacılık hizmetini tek bir tedarik zinciri çatısı altında uzman ekipleriyle sunabildiklerini iletiyor. Baytöre, gümrükleme ve depolamanın da geniş hizmet yelpazeleri içinde yer aldığını sözlerine ekliyor.

Kaynak: Uta Lojistik

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr