Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / MARSTAN TUZLAYA 8 BİN METREKARELİK YENİ LOJİSTİK MERKEZ

MARSTAN TUZLAYA 8 BİN METREKARELİK YENİ LOJİSTİK MERKEZ

MARSTAN TUZLAYA 8 BİN METREKARELİK YENİ LOJİSTİK MERKEZ04.04.2011

Mars Logistics’in yeni açılan Tuzla Lojistik Merkezi’nde antrepo ve depo hizmetleri, stok takibi, envanter yönetimi, sipariş yönetimi, paketleme, elleçleme, barkodlama, etiketleme hizmetleri sunuluyor

Mars Logistics‘in, Tuzla'da 8 bin 800 metrekarelik yeni lojistik merkezini açmanın heyecanı içinde olduğu bildirildi.

Mars Logistics, kara, hava, deniz, fuar ve etkinlik lojistiği, demiryolu nakliyesi, gümrükleme, sigorta ve diğer tüm lojistik hizmetlerini sunuyor. Şirket şimdi de gümrüklü ve gümrüksüz iki ayrı deposunun aynı çatı altında hizmet verdiği yeni lojistik merkezini açıyor.
 
Günümüzün her türlü lojistik ihtiyacı gözetilerek tasarlanan ve toplamda 8 bin 800 metrekarelik olan bu yeni tesis, ayrıca Mars Logistics’in Halkalı Gümrüğü ve Ambarlı Gümrüğü'nden sonra Erenköy Gümrüğü’ne bağlı üçüncü antreposunu da kapsıyor.

Tuzla Lojistik Merkezi’nde antrepo ve depo hizmetlerinin yanı sıra, stok takibi, envanter yönetimi, sipariş yönetimi, paketleme, elleçleme, barkodlama, etiketleme vb tüm katma değerli hizmetler sunuluyor. Tesisteki tüm iş makineleri elektrikli olan Mars Logistics, böylelikle çevre dostu olma ilkesini de koruyor.

Diğer yandan Lojistik Merkezi‘nin, çevre yollarına yakın bir noktada yer almasıyla, büyük ulaşım avantajı sağladığı kaydediliyor.

Mars Logistics
700'ün üzerinde profesyonel çalışanı, tam donanımlı altyapısı ve iletişim ağıyla -tam hizmet politikası güden Mars Logistics, 1998 yılında çıktığı kalite yolculuğunda farklılıklar yaratarak ve sürekli büyüyerek sektörde öncü konumunu sürdürüyor.
 
Mars Lojistik uluslararası taşımacılık depolama dağıtım, mars hava ve deniz kargo ve mars sigorta şirketlerinden oluşan Mars Logistics'in, merkezi İstanbul olmak üzere Bursa, İzmir, Adana, Ankara, Atatürk Havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı ve Esenboğa Havalimanı'nda şubeleri bulunuyor.

Kaynak: LH
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr