Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / DHL, BAUHAUSUN TESLİMAT LOJİSTİĞİ ORTAĞI OLDU

DHL, BAUHAUSUN TESLİMAT LOJİSTİĞİ ORTAĞI OLDU

DHL, BAUHAUSUN TESLİMAT LOJİSTİĞİ ORTAĞI OLDU18.03.2011

DHL Supply Chain Türkiye, yeni açılacak olan Marmara Forum mağazasından başlayarak Bauhaus ürünlerinin müşteri adreslerine teslimatı, montajı ve tüm Türkiye’yi kapsayacak e-ticaret platformunun yönetimini üstlendi

Bauhaus, DHL’in tedarik zinciri ve lojistik çözümleri şirketi DHL Supply Chain’i lojistik çözüm ortağı olarak seçti. İki şirket arasında yapılan anlaşmayla DHL Supply Chain Türkiye, yeni açılacak olan Marmara Forum mağazasından başlayarak Bauhaus ürünlerinin müşteri adreslerine teslimatı, montajı ve tüm Türkiye’yi kapsayacak e-ticaret platformunun yönetimini üstlendi.

DHL Supply Chain Türkiye Genel Müdürü Hakan Kırımlı, Bauhaus’un e-ticaret ve eve teslimat operasyonlarında DHL’i seçmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Nisan ayından itibaren Bauhaus e-ticaret müşterileri için Türkiye’nin her yerine ürünlerin teslimatını gerçekleştirmeye başlayacaklarını ifade eden Kırımlı, ilk yıl 6 bin müşteriye sevkiyat yapmayı planladıklarını söyledi. Kırımlı, Bauhaus müşterilerine büyük rahatlık sağlayacak işbirliği ile DHL Supply Chain Türkiye’nin de ev teslimatı yaptığı müşteri sayısını yılda toplam 150 bin adede çıkaracağını ifade etti. Kırımlı ayrıca ev teslimatı operasyon biriminde 100 kişilik bir kadroya ulaşacaklarını da sözlerine ekledi.

DHL Supply Chain Türkiye, bu kapsamda Bauhaus müşterilerine dağıtım ve ev teslimatının yanında montaj ve özel inşaat işleri ( parke, fayans döşeme, boya vb.)  gibi çözümler sunuyor.


DHL

Lojistik endüstrisinin dünya çapında pazar liderlerinden birisi olan DHL, tedarik zinciri yönetimi, uluslararası taşımacılık (kara, deniz, demir ve havayolu), ekspres kargo ve uluslararası posta hizmetlerindeki uzmanlığıyla müşterilerine özel lojistik çözümleri sunuyor.
Dünyada 220’den fazla ülke ve bölgeyi kapsayan küresel ağı ve 275 bin çalışanı ile üstün hizmet kalitesini yereldeki tecrübesiyle birleştiren DHL, müşterilerinin tüm tedarik zinciri ihtiyaçlarını karşılıyor.

Sosyal sorumluluğunun bilincinde bir şirket olan DHL, iklim koruma programlarını desteklerken, afet yönetimi ve eğitim konularında da çalışmalar yürütüyor. Deutsche Post DHL’in bir kuruluşu olan DHL’in 2010 cirosu 51 milyar Euro’yu aştı.
Kaynak: LH
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr