Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EKOL, TECDISİN TÜRKİYE TEMSİLCİSİ OLDU

EKOL, TECDISİN TÜRKİYE TEMSİLCİSİ OLDU

EKOL, TECDISİN TÜRKİYE TEMSİLCİSİ OLDU13.03.2011

Ekol Lojistik, yüksek  teknoloji know-how’una sahip lojistik hizmet verebilen firmaların oluşturduğu TecDis’in (The European Technical Distribution Network)  uluslararası ağının bir parçası ve Türkiye’deki tek temsilcisi oldu

Ekol Lojistik, Avrupa’nın her ülkesinden yalnızca bir temsilci kabul eden TecDis’in (The European Technical Distribution Network) Türkiye ayağı oldu. Avrupa’daki tüm ülkeyi kapsayabilen yüksek teknoloji know-how’una sahip lojistik hizmet verebilen firmaların oluşturduğu uluslararası bir ağ olan TecDis;  ülkemizde “proje taşımacılığı” olarak adlandırılan, uluslararası veya ulusal taşımalarda değerli ve hassas malzemelerin oluşturduğu yüksek teknoloji alanında, en komplike hizmeti verebilecek ve teknik bilgiye sahip firmaları bir araya topluyor.
TecDis

Avrupa’nın en önemli lojistik firmalarının yaptığı araştırmalar sonucunda, sektör içerisinde geniş know–how ihtiyacı olduğu ve ülke bazlı olarak “Teknik Lojistik” alanında hizmet veren şirketlerin dayanışma içerisinde çalışmalarını yürütmesi gerektiği gerçeğinin ortaya çıkmasıyla kuruldu. “Teknik lojistik”, sadece teknoloji ürünlerinin taşımasını değil; müşterinin ihtiyaç duyduğu ürünü ambalajından alıp, kullanıma hazır hale getirene kadar olan tüm hizmet süreçlerini kapsıyor. Büyük elektronik cihazların tesislere kurulumlarını yapmak, büyük ebatlarda olan ürünlerin taşıma iznini almak, yerleştirilecek binaya kurulmak için gerekli olan bölge izinlerini almak, ürünü ambalajından alıp kurulumunu gerçekleştirerek kullanıma hazır hale getirmek, satış sonrası servislerde destek vermek gibi bilgi ve tecrübe gerektiren hizmetler; bu süreçlerin içerisinde yer alıyor.

Ekol Lojistik

Eelektronik (tüm alet taşımacılığı, bilgisayar, server, printer vs.), sağlık (sektörde kullanılan tüm cihazlar), bankacılık (ATM vs.), gıda ( içecek yiyecek makineleri vs.)  gibi birçok sektörün ihtiyaç duyduğu, teknik know-how’a sahip firmaların bir arada bulunduğu TecDis’in Türkiye ayağı olarak; teknik lojistik konusundaki tecrübesini bir kez daha gözler önüne seriyor. Müşterilerine sunduğu hizmetlerin gelişimi  için sürekli gelişim ve  ileri teknolojiyi hedef alan Ekol bu üyelik ile bu yöndeki kararlılığını bir kere daha vurgulamış oluyor.

Kaynak: LH
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr