Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ULUSOY LOJİSTİKE 10 THERMO KİNG

ULUSOY LOJİSTİKE 10 THERMO KİNG

ULUSOY LOJİSTİKE 10 THERMO KİNG08.03.2011

Ulusoy Lojistiğin satın aldığı 10 adet Thermo King SLX 200-50 ünite, Ulusoy tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi.

Ulusoy Lojistik filosuna yeni kattığı frigorifik araçların soğutma sistemlerinde Thermo King’i tercih etti. Ulusoy Lojistiğin satın aldığı 10 adet Thermo King SLX 200-50 ünite, Ulusoy tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi.

Yeni ünitelerini Thermo King Satış Yöneticisi Çağlar Bircan’dan teslim alan Ulusoy Holding Satın Alma Direktörü Rıdvan Kanbak, Thermo King ile uzun yıllardır çalıştıklarını, ancak Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde ilk kez birlikte işbirliği yapma fırsatı bulduklarını belirterek “AB kriterleri nedeniyle tüm filomuzu belirlediğimiz süreç içerisinde yenilemeyi planlıyoruz. Bu amaçla 10 adet Thermo King SLX 200-50 soğutucu ünitesi satın aldık. Müşterilerimiz, gelişen teknolojiler vasıtasıyla nakliyesini gerçekleştirdikleri ürünlerinin yüklemeden-boşaltmaya kadar olan tüm süreçlerini merkezlerinden takip etmek istiyorlar ve taşımacılıkta bu hizmeti veren nakliyecileri tercih ediyorlar. Biz soğuk zincir taşımacılığında bu hizmeti müşterilerimize Thermo King teknolojisi ile sağlıyoruz. Üstün teknolojik sistemlere sahip Thermo King üniteleri, kasa içerisindeki ürünün ısı derecelerinin tüm taşıma sürecinde internet üzerinden takip edebilmesini sağlıyor.“ dedi.
 
Tüm Avrupa ülkeleri ve Rusya’ya taşımacılık gerçekleştirdiklerini belirten Kanbak sözlerine şöyle devam etti; “Gerek yurtiçi gerekse yurtdışında yeterli sayıda servisi bulunan, yedek parça sıkıntısı yaşatmayan Thermo King markası için soğutma sistemleri sektörünün öncüsü diyebiliriz. Thermo King’in arkasında da Doğuş Otomotiv gibi büyük bir grup bulunmaktadır. Bu yüzden Thermo King ile her zaman çalışmaya devam edeceğiz.”

Thermo King Satış Şefi Çağlar Bircan ise Ulusoy gibi büyük bir firmanın çözüm ortağı olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek “Bulunduğumuz coğrafyada Türk lojistik sektörünün lider konuma gelmesinde Ulusoy gibi büyük firmaların önemli rolü bulunmaktadır. Thermo King markası olarak çalışmalarına tamamlayıcı ürünlerimiz ile destek vermeye devam etmek arzusundayız.” dedi. 
 
Kaynak: Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr