Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / GRUPAJ NAKLİYE, 25 ADETLİK PAKETİN 10 ADEDİNİ ALDI

GRUPAJ NAKLİYE, 25 ADETLİK PAKETİN 10 ADEDİNİ ALDI

GRUPAJ NAKLİYE, 25 ADETLİK PAKETİN 10 ADEDİNİ ALDI08.03.2011

Grupaj Nakliye, 25 adetlik paketin 10 adedini aldı

Grupaj Servis Uluslararası Nakliye, 25 adetlik MAN TGX 18.440 LLS-U çekici paketinin 10 adedini filosuna dahil etti. Araçlar, 440 beygirlik Euro 5 motor, XLX kabin ve Comforshift şanzıman ile donatıldı

Dünyanın bir çok ülkesine lojistik hizmet götüren Grupaj Servis Uluslararası Nakliye, İthalatçı ve ihracatçı firmaların artan lojistik ihtiyaçlarını sorunsuz karşılamak amacıyla, 10 adet MAN TGX 18.440 LLS-U çekiciyi filosuna dahil etti.
 
İstanbul’da düzenlenen törenle araçları teslim alan Grupaj Servis Uluslararası Nakliye Genel Müdürü Hasan Akandere, firma olarak teknolojilerini sürekli güncel tuttuklarını ifade etti. Müşterilerinin ve içinde bulundukları pazarın gereksinimlerini yakından takip ettiklerinin altını çizen Akandere, “MAN ile 5 yıl önce tanıştık ve bir deneme alımı yaptık. MAN kalitesini aradan geçen süre zarfında daha da artırdı. Lojistik sektörü yaşadığımız coğrafya açısından oldukça önemli. Filolarımızı güncel tutup teknolojiyi yakından takip etmemiz gerekiyor. MAN bu açıdan bize hem yakıt tasarufu hem de konfor olarak buyük bir avantaj sağlıyor. Bu nedenle tercihimizi tekrar MAN olarak belirledik. 25 adet olarak planladığımız MAN TGX 18.440 LLS-U çekicinin 10 adedini şimdi alıyoruz. Geri kalan bölümünü ise planlamalarımız dahilinde filomuza katacağız“ dedi.
 
Teslimat töreninde konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü Çağatay Kepek ise MAN TGX çekicilerin Avrupa’da yılın kamyonu seçildiğini hatırlatarak, “Araçlar, 440 beygirlik Euro 5 motor, XLX kabin ve Comforshift şanzıman ile donatıldı ve 95 cm’lik 5. teker yüksekliği ile de maksimum yükleme hacmi sağlandı. Yeni TGX serisi araçların 480 beygir gücündeki Euro 5 motor seçeneği de bulunuyor. XLX ve XXL kabin seçeneklerine sahip olan çekiciler farklı gereksinimlere farklı cevaplar sunuyor“ dedi.
 
Grupaj Servis Uluslararası Nakliye firmasının araçları alırken MAN’ı tercih ettiğini belirten, MAN Finance Pazarlama ve Satış Müdürü Vahit Altun, “Biz müşterilerimizin yatırımlarına her zaman destek olduk. MAN Finans olarak bizim en büyük özelliğimiz, müşterilerimiz kendi ödeme planlarını kendileri yapmaktadır. Bizim amacımız müşterilerimizin yatırımlarını sürekli kılmak“ dedi. Konuşmaların ardından araçlar Grupaj Servis Uluslararası Nakliye Genel Müdürü Hasan Akandere’ye teslim edildi.

Kaynak: LH
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr