Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Dünyadan / DÜNYADAN LOJİSTİK HABERLER

DÜNYADAN LOJİSTİK HABERLER

DÜNYADAN LOJİSTİK HABERLER07.02.2011

CEVA’dan Mazda ve Levi’s Kontratları
CEVA Logistics, İngiltere’de Mazda otomobillerinin servis yedek parçalarının Kent şehrindeki Mazda deposundan 180 servis istasyonuna dağıtımı işini, 6 Milyon Euro bedelle yerine getiriyor. CEVA ayrıca Levi’s ürünlerinin Brezilya’da ithalatını, gümrüklemesini, depolanmasını ve dağıtımını da üstlendi.

Kuehne + Nagel’den  Yeni Bir Hizmet
Kuehne + Nagel,Rehau ürünlerinin depolamasını ve taşımasını yapmakta. Bundan sonra 39 ürün için  üretim öncesi montaj hizmetlerini de verecek. Bunu sağlamak amacıyla Rehau’nun 20 üretim tezgahıKuehne + Nagel’inStaubing, Almanya’da bulunan tesisine taşınıyor.

Agility Finlandiya’da AEOF Belgesi Aldı
AgilityLogistics Finlandiya’da AEOF ( AuthorisedEconomicOperator Full ) sertifikası almaya hak kazandı. BU belge AEOC ( AuthorisedEconomicOperatorCustom) ve AEOS ( AuthorisedEconomicOperatorSafety) gibi gümrük ve güvenlik sertifikalarının birleştirmekte.
DHL Araç Taşımak için Yeni İki Uygulama Başlatıyor
DHL Global Forwarding,araç taşımalarını daha hızlı ve güvenli sağlamak için katlanabilir C3SB taşıma kutuları ve çift sıra araç askı sistemi geliştirdi. Alman Patent bürosundan patenti alınan bu uygulama ile hava koşullarından bağımsız, emniyetli taşıma sağlanacak.
Atilla Yıldıztekin
atilla@yildiztekin.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr