Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD İZMİRLİ ÜYELERİ İLE BİRARAYA GELDİ

UTİKAD İZMİRLİ ÜYELERİ İLE BİRARAYA GELDİ

UTİKAD İZMİRLİ ÜYELERİ İLE BİRARAYA GELDİ28.01.2011

26 Ocak 2011 Çarşamba günü UTİKAD Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği, İzmir Kordon Otel’de İzmirli üyeleri ile bir araya geldi.

Dernek faaliyetleri ile yeni dönem hedefleri ve sektörümüzü ilgilendiren güncel konularla ilgili bilgi paylaşımında bulunmak üzere gerçekleştirilen etkinliğe, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kosta SANDALCI ve Kaan GÜRGENÇ, UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Arif BADUR, UTİKAD Genel Müdürü Cavit UĞUR, UTİKAD Genel Müdür Yardımcısı Emre Erceiş, UTİKAD İzmir Temsilcisi Volkan BIKMAZ ve Muammer DEMİR ile 50’ye yakın UTİKAD üye ve üye adayı firma katılım gösterdi.

UTİKAD Faaliyetleri ve Hedefleri üzerine bir sunum yapan Kosta SANDALCI, katılımcıları 26-27 Mayıs 2011 tarihlerinde UTİKAD’ın ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan “X.Güneydoğu Avrupa Freight Forwarder ve Lojistik Operatörleri Kongresi”ne davet etti.
 
 
 
 
 

SANDALCI’dan sonra söz alan Volkan BIKMAZ, özellikle İzmir’de verilen UTİKAD eğitimleri ve kamu idareleri ile sektör sorunları hakkında gerçekleştirilen toplantılar hakkında bilgi verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Emre ERCEİŞ sunumunda “Ön Beyan Uygulamaları ve Karşılaşılan Sorunlar”dan bahsederek sözü Gras Savoye Firma Yetkilisi Burcu ÖZGÜL’e bıraktı. ÖZGÜL ise sunumunda “Sigortalı Konşimentolar” hakkında detaylı bilgi verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İzmir’de INCOTERMS ÖLÜDÜ MÜ?
Son olarak söz alan Cavit UĞURINCOTERMS İzmir’de Öldü mü?” diyerek, İzmir Kordon Vergi Dairesi’nde sektör firmalarına uygulanan haksız cezalardaki gelişmeleri paylaşarak, uygulama ve mevzuatın yorumlanmasındaki çelişkileri vurguladı.

UĞUR, sorunun çözümü için UTİKAD olarak Gelir İdaresi Başkanlığı ile görüşmeye devam ettiklerini aktardı.


Toplantı, üyelerin ve UTİKAD yönetiminin benzer toplantıları daha sıklıkla yapma dilekleriyle son buldu.


UTİKAD sunumları için tıklayınız.
Gras Savoye Burcu ÖZGÜL’ün sunumu için tıklayınız.

 
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr