Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EKOL LOJİSTİK BAŞARILI TEDARİKÇİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

EKOL LOJİSTİK BAŞARILI TEDARİKÇİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

EKOL LOJİSTİK BAŞARILI TEDARİKÇİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ21.01.2011

2010 yılını hedefleri doğrultusunda büyüyerek tamamlayan Ekol Lojistik, başarısında katkısı bulunan 9 tedarikçisini belirli kriterler çerçevesinde ödüllendirdi

2010 yılını hedefleri doğrultusunda büyüyerek tamamlayan Ekol Lojistik, başarısında katkısı bulunan 9 tedarikçisini belirli kriterler çerçevesinde ödüllendirdi. Hizmet kalitesini geliştirmeyi amaçlayan ödül organizasyonunda en yüksek performansı Turna Uluslararası Nakliyat gösterdi. 

2010 yılında, üç yeni depolama-dağıtım merkezi ve 250 araçlık filo yatırımıyla hizmet kalitesini yukarıya taşıyan Ekol Lojistik, hem ulusal hem de uluslararası alandaki başarılarında katkısı bulunan 9 tedarikçisine onur plaketi verdi.

Lojistik süreçlerini iyileştirme ve mükemmelliğe yaklaşan performansı ödüllendiren Ekol Lojistik’in düzenlediği gecede, belirlenen kriterlere göre en yüksek puanı alan tedarikçi firmalara plaketleri verildi. 

Ödül alan firmalar

Yüzde 98’lik başarı oranıyla en yüksek puanı elde eden Turna Uluslararası Nakliyat plaketini aldı.

Transsan Taşımacılık, FEY SPED Uluslararası Taşımacılık, Lider Dündar İnşaat Nakliye,  Özçelik Transport İthalat İhracat, Gürcan Trans Uluslararası Nakliyat, İntegral Lojistik, Nalçacılar Nakliyat ile SES Lojistik firmaları da yüzde 96’lık başarı oranları nedeniyle Ekol Lojistik tarafından ödüllendirildi.

Ödülü Özkal verdi
Plaketleri Ekol Lojisik Genel Müdürü Umur Özkal verdi.
Özkal, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet kalitesini yükselterek hep daha iyiye ulaşmaya çalışacaklarını söyleyerek, başarıda katkısı olan tüm tedarikçilerine ve çalışanlarına teşekkür etti. Özkal, Ekol Lojistik ailesi olarak dünyanın en önemli lojistik merkezlerinden biri olması hedeflenen Türkiye’nin başarısı için çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Ödül kriterleri

Ekol Lojistik tedarikçilerinin performanslarını; gümrük varış ve teslimat sürelerine uyum, fiyat değerlendirmesi, teslimat evrakları ulaştırma performansı, kaza/arıza/hasar bildirimi, hizmet kalitesi, esneklik, ulaşılabilirlilik, geri dönüş hızı, iş hacmi ve filo yapısı gibi kriterlere göre değerlendirdi.

Kaynak: LH
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr