Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / VİLLA, ÖĞRENCİLERE LOJİSTİĞİ ANLATTI

VİLLA, ÖĞRENCİLERE LOJİSTİĞİ ANLATTI

VİLLA, ÖĞRENCİLERE LOJİSTİĞİ ANLATTI13.01.2011

GEFCO Türkiye Genel Müdürü Fulvio Villa, Yıldız Teknik Üniversitesinde “Lojistikte İnovasyon” konulu sunum yaptı.

GEFCO Türkiye Genel Müdürü Fulvio Villa, Yıldız Teknik Üniversitesi Verimlilik Kulubü tarafından düzenlenen Lojistik Eğitim Kampı’nda “Lojistikte İnovasyon” konulu sunum yaptı.
Geçtiğimiz Aralık ayında Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü tarafından 6.’sı düzenlenen  Lojistik Eğitim Kampı  etkinliğinde toplamda 100 katılımcı ile öğrencilere eğitici bilgiler sundu.

İlk günün son oturumunda konuşmacı olan GEFCO Türkiye Genel Müdürü Fulvio Villa “Lojistikte İnovasyon Örnekleri” üzerine bir sunum yaparak, dinleyicilere inovatif yaklaşımın her sektörde olduğu gibi lojistikte de vazgeçilmez olduğunu vurguladı. “Rekabette farklılaşmak için sürekli değişmek ve yenilenmek şart” diyen Villa, lojistikte inovasyonun tüm süreci kapsayan bir bilim olduğunu belirterek çeşitli örnekler gösterdi.

Stratejik inovasyon yönetiminin yalnızca teknoloji iyileştirme, yeni ürün geliştirme ya da geleneksel dış kaynak kullanımına dayanan işbirliklerine odaklanmak yerine iş modelinin bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirten Villa, lojistik sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen gençleri inovasyon konusunu mutlaka ele almaları konusunda uyardı. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören sunum, soru ve cevaplarla sona erdi.

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr