Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / JMS &VANGUARD LOGISTICS İŞBİRLİĞİ TANITIM KOKTEYLİ

JMS &VANGUARD LOGISTICS İŞBİRLİĞİ TANITIM KOKTEYLİ

JMS &VANGUARD LOGISTICS İŞBİRLİĞİ TANITIM KOKTEYLİ23.12.2010

Istanbul, 17 Aralik, 2010 – JMS ve VANGUARD Logistics 10 Aralık 2010 Cuma günü tarihi Karaköy Liman Lokantası’nda değerli iş ortakları ile buluştu.

DCL, Brennan, Conterm, NACA, OWS, Confreight gibi önemli ticari markaları çatısı altında toplayan Vanguard Logistics, 1 Eylul 2010 tarihi itibariyle tüm markalarının acenteliğini JMS’de birleştirdi.

Journal of Commerce istatistiklerine göre dünyanın en büyük NVOCC (Mülkiyetinde gemi olmaksızın aracı kurum olarak hizmet veren kuruluş) firması olan Vanguard böylelikle dünyanın en hızlı gelişen ekonomilerinden biri olan Türkiye’deki varlığını daha da güçlendirdi. Kurulduğu ilk günden bu yana sektörde itibarlı ismini muhafaza eden ve değer yaratan hizmet anlayışını kendisine ilke edinen JMS, Vanguard Logistics ile birlikte konsolide konteyner taşımacılık hizmetlerini global ölçekte ithalat ve ihracat müşterilerine sunmaktadır.

Kokteyl’de power point sunumu eşliğinde JMS Genel Müdürü Murat Özel ve Vanguard Avrupa Bölge Müdürü David Keen kısa bir konuşma yaptılar. David Keen, Vanguard ile JMS’nin geliştirilen işbirliği ile yeni sinerjiler yaratacağını ve lojistik firmalarına 2011 yılında daha da kapsamlı çözümler sunmaya devam edeceklerini bildirdi.

Eşsiz Istanbul manzarası eşliğinde devam eden gecenin süprizi ise bir adet Apple Ipad’in çekilişle şanslı sahibini bulması oldu. Dans, müzik ve birarada olmanın keyfini çikaran tüm JMS, Vanguard ekibi ile konuklar, yeni yılın güzel süprizlerle dolu geçmesi dileği ile bu unutulmaz geceyi beraberce noktaladılar.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr